Badrumsinredning där allt ingår

Vid en badrumsrenovering ska en del inredningsbeslut fattas. Då kan det vara skönt att hålla besluten på detaljnivå, medan basen är noggrant utvalt enligt funktion och stil. I Temals tvättställsskåp ingår det viktigaste; tvättställ, underskåp, bräddavlopp och bottenventil, handtag samt platsbesparande vattenlås. På så sätt sparar du krut till de mer personliga detaljerna!

Val av tvättställsskåp

Välj ett tvättställsskåp som både tilltalar och lämpar sig för utrymmet. Att unna sig ett bredare tvättställskåp i ett rymligt badrum medför ger mer avställningsplats, förvaringsmöjligheter och skapar spakänsla. De raka bassänglinjerna på tvättställskåpet Stella ger ett modernt helhetsintryck. Upp till 122,5 cm i bredd. 

Det klassiska Trend-tvättställsskåpet har en droppformad bassäng som följer händernas naturliga tvättrörelse. En klassisk utformning där du väljer mellan luckor eller lådor. 

Vid kluriga ingångar och smalare ytmått räknas varje kvadratmeter. Mondo-tvättställsskåp lämpar sig för utmanande utrymmen då de avsmalnande sidorna skapar svängrum för annat. Utrustad med samma droppformade bassänglinje som Trend.

Platsbesparande underskåp

Underskåpets största syfte är att ge förvaringsutrymme, dock skiljer sig förvaringsbehovet. Ett mindre badrum kan dra fördel av ett grundare djupmått i kombination med ett större breddmått. På så sätt skapas en kvadratsmart lösning för mer utmanade badrumsytor. Dessutom sparar det platsbesparande vattenlåset utrymme för annat. Med sin smidiga utformning upptar vattenlåset minimalt med plats i den översta lådan. 

Välj mellan luckor och lådor – eller en kombination av båda. Temals skåp är utrustade med komfortabel mjukstängning, för en sömlös känsla av kvalité. 

Detaljer som gör skillnad

Standardval på detaljnivå så som handtag och färg ingår alltid i Temals tvättställsskåp. Vill man sätta en personlig prägel på sitt badrum kan man välja mellan en rad olika spännande tillval. Smala, nätta, runda, kantiga, dolda – handtaget finns i varierande utformningar. Förstärk med motfärger, lek med metallfärger eller skapa harmoni genom att låta handtaget gå i underskåpets färg.

Ett tryggt stilval kommer förmodligen att förbli vitt eller högblankt vitt i både kök och badrum. Vitt skapar ett tidlöst och fräscht utseende – omtyckt av många på grund av dess dämpade framtoning. Skulle man ändå vilja addera en diskret färgton på luckor och lådor kan de mustiga och lyxigt ultramatta Velvet-kulörerna uppfylla de nyfikna aspirationerna.

Spegel eller spegelskåp

En spegel eller ett spegelskåp kan ha många funktioner i ett badrum. Dels ger speglingen en känsla av rymd, är en praktisk medhjälpare vid vardagsbestyren och kan även agera diskret förvaringshjälte. Vilket är ditt behov?

Temal driver egentillverkning av speglar och spegelskåp av fuktbeständiga och målade MDF- eller laminatskivor, med eller utan trämotiv. Våra spegelskåp har alltid dubbelsidiga spegeldörrar, justerbara glashyllor och dubbelt eluttag som du kan välja mellan att placera på höger eller vänster sida inuti skåpet. Välj spegel med omsorg, så har du en funktionell lösning många år framöver.

Trygga val

Trygghet är en viktig ståndpunkt när man väljer sin heminredning i badrummet. Dels eftersom det är en stor investering som förhoppningsvis ska vara en del i hemmet under många år framöver. Om olyckan skulle vara framme, finns det knep att ta till. Vi har alltid  ett lager av reservutrustning som finns att tillgå vid eventuella skador. Dessutom erbjuder vi 10 års kvalitetsgaranti på våra egentillverkade produkter.

Alla Temals tvättställ tillverkas av samma emaljerade stål, en materialkombination som ger en hygieniskt och slitstarkt yttre. I kombination med den fuktbeständiga stommen blir tvättställsskåpet ett tryggt och funktionellt tillskott i badrummet i många år. Lär dig mer om emaljerat stål här.

Temals tvättställsskåp finns i djupstorlekarna 30 cm – 60 cm, varje 5 cm intervall. Se bortom badrumsmarknadens standardstorlekar och hitta en skräddarsydd lösning för ditt utrymme.

Våra tvättställsskåp

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland, möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har Nyckelflaggan och Design from Finland-märkena som tilldelats av Finlands arbetsförbund.