Tvättställsserierna Stella, Trend, Mondo, Modula och MiNi

Planera ditt badrum enligt dina mått och personliga stil – bygg upp en badrumsinredning med våra kompletta tvättställsserier: Stella, Trend, Mondo, Modula eller MiNi. Måttanpassa möblerna med 5 cm intervall i både bredd och djup, helt enligt ditt och ditt badrums behov. Till våra tvättställsskåp ingår ett emaljerat tvättställ med underdel. Kombinera med en matchande spegel, spegelskåp eller förvaringsskåp. Välj storlek och färg enligt smak och tycke. Våra möbler tillverkas i Finland enligt kraven för kvalitetsstandard ISO 9001. Dessutom är all elutrustning i våra möbler FI-certifierade och uppfyller kraven för skyddsklass IP44.

Stella-tvättställsskåp

Stella är en mjukt kantig skönhet, vars rektangulära bassäng maximerar tvättutrymmet i både liten och stor storlek. Finns med tre olika bassängstorlekar: S, M och L och kan väljas med luckor eller lådor. Tvättställsskåpet Stella finns i hela 37 olika  storleksalternativ.

Trend-tvättställsskåp

Trend-serien har två bassängstorlekar och hela 69 olika storleksalternativ på helheten. Möbelns bredd och djup måttanpassas med 5 cm intervall, dessutom väljer man själv bassängens placering i de större storlekarna: till höger, vänster eller i mitten. Trends bassäng är ellipsformad.

Mondo-tvättställsskåp

Mondo-serien erbjuder en lösning till trånga utrymmen eller vid närhet till en dörröppning. Mondo är lätt att känna igen på dess avsmalnande hörn. Avsmalningen kan du få till höger eller vänster sida, alternativt på båda sidor i de större modellerna. Två bassängstorlekar, 44 storleksalternativ.

Modula-tvättställ med underdel

Modula-tvättstället med dess luftiga underdel är en badrumsklassiker vars nätta hyllstrukturer och rena linjer gör den till en retromodern pärla. Den svarta rörstommen i stål stöttar upp tvättställets ellipsformade bassäng som är designad av den finska formgivaren Antti Nurmesniemi.

MiNi-tvättställ med underdel

MiNi är en finslipad skatt inom den skandinaviska minimalismen. Möbeln är mindre än sin storasyster Modula och har en rektangulär bassäng. MiNi-tvättstället med underdel har en stomme och hyllplan som är tillverkade av fukttåliga material.

Country låd- och luckfronter

Country-fronterna med dess skårade linjer kan väljas till våra tvättställsskåp och förvaringsmöbler. Real Country-fronterna är dekorativt kantade med ett flertal skåror. New Country-fronterna är lite modernare och linjerenare. 

FÄRGER

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Lackad grafitgrå 11
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Lackad vit
Real Country 01RC
Prisgrupp 3

Lackad vit
New Country 01NC
Prisgrupp 3

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möbler i Nakkila och emaljerade tvättställ och handfat i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och vi tillverkar även produkter av material godkända för Svanenmärkt byggande.