Tvättställsserierna Stella, Trend & Mondo

Planera badrummet enligt ditt behov och personliga smak – bygg upp en badrumsinredning med våra kompletta tvättställsserier: Stella, Trend eller Mondo. Måttanpassa möblerna med 5 cm intervall i både bredd och djup, helt enligt badrummets ytbehov. I våra tvättställsserier ingår ett emaljerat tvättställ med underdel. Kombinera med en matchande spegel, spegelskåp eller förvaringsskåp. Välj bland ett brett utbud av storlekar och färger. Våra möbler tillverkas i Finland enligt kraven för kvalitetsstandard ISO 9001. Dessutom är all elutrustning i våra möbler FI-certifierade och uppfyller kraven för skyddsklass IP44. Tryggt att använda med andra ord.

Stella-tvättställsskåp

Stella är en mjukt rektangulär skönhet, vars moderna bassänglinjer maximerar tvättutrymmet i både liten och stor storlek. Tre bassängstorlekar: S, M och L. Kan väljas med luckor eller lådor. Tvättställsskåpet Stella finns i 30 olika storleksalternativ.

Trend-tvättställsskåp

Trend-serien finns med två bassängstorlekar där bassängen är droppformad. Urvalet av storlekar är optimerat för att passa nordiska badrum och de mest populära måtten. Du kan välja Trend i tre olika djupmått på 30, 40 och 45 cm, alltid med två lådor. Totalt 14 olika tvättställsstorlekar i sex olika färger!

Mondo-tvättställsskåp

Tvättställsskåpet Mondo är en lösning för kluriga utrymmen eller närhet till dörröppning. Mondo kännetecknas av sina avsmalnande hörn, antingen på höger eller vänster sida. Alternativt på båda sidor i de större modellerna. Två bassängstorlekar, 30 storleksalternativ.

FÄRGER

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.