Om Temal

Temal är en badrumstillverkare med lång erfarenhet inom emaljering, en kompetens som sträcker sig tillbaka till år 1920. Temal sortiment kännetecknas av sin höga kvalitet, emaljerade tvättställ och måttanpassade möbelsortiment för badrum, tvättstuga och förvaring. Idag är Temal ett ledande premiumvarumärke i Norden och finns hos drygt 200 återförsäljare runt om i landet.

Finlandssvensk badrumstillverkare

Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som i egen fabrik i västra Finland tillverkar måttanpassade möbler för badrum, tvättstuga och förvaring. Både huvudkontor och showroom ligger i Helsingfors och Temal har idag ett 60-tal anställda. Verksamheten bedrivs i Finland och i Sverige. Företaget ägs av finlandssvenska familjen Zischka.

Måttanpassat som standard

Vi tillverkar våra möbler enligt 5 cm-konceptet villket innebär att de måttanpassas var 5 cm intervall som standard, både i bredd och djup. Detta innebär att vi har något för alla, stort som litet utrymme. Kärnan i våra emaljerade handfat och tvättställ är av stål. Stål som grund utgör en robust och slitstark bas vilket ger en högre hållbarhet än traditionellt porslin. Alla våra möbler är dessutom tillverkade av fuktbeständiga skivstommar. Därav lämnar vi en kvalitetsgaranti på 10 år.

Återförsäljare

I Finland är Temal marknadsledande badrumsleverantör på konsumentmarknaden. I Sverige finns Temal hos närmare 200 enskilda samt kedjeanslutna återförsäljare. Hitta din närmsta återförsäljare här.

Projektkunder

Vi arbetar även med projektförsäljning, bland annat byggföretag, fastighetsägare och förvaltare, kommun och landsting, bostadsrättsföreningar, hotell- och restauranger. Kontakta vår säljavdelning för mer information. Kontaktuppgifter hittar du här.

Nordisk kvalité
Temals möbler är ett hållbart val för tuffa badrumsmiljöer. Våra möbler skapas för hand i vår fabrik av fuktbeständiga kvalitetsmaterial. Dessutom tillverkas varje möbel och tvättställ på beställning och monteras enligt kundens önskemål – tryggt, flexibelt och exklusivt. Vi lämnar en kvalitétsgaranti på 10 år på alla våra möbler.

Emaljerat
Vår emaljering är vi stolta över! Med sin slitstarka yta över det robusta stålet bildas en produkt som står emot repor, slitage och smuts. Resultatet blir en jämn, hygiensk yta som motarbetar bakteriespridning. Ett hållbart, sunt och vackert materialval i både privata och offentliga utrymmen. Läs mer om vår emaljerade stål här

Måttanpassat
Vi erbjuder Europas bredaste sortiment med måttanpassade möbler för badrum, tvättstuga och förvaring med 5 cm intervall i både djup och bredd. Friheten att välja mått gäller alla våra möbelserier: välj bland tvättställsskåp, spegelskåp, speglar och olika förvaring- och skåpmodeller.

Temal - måttanpassat var 5 cm

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.