Temal: måttanpassat med 5 cm intervall

Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som i egna fabriker i västra och södra Finland tillverkar måttanpassade möbler för badrum, tvättstuga och förvaring. Huvudkontoret ligger i Helsingfors och showroom finns både i Stockholm och Helsingfors. Temal har idag ett 60-tal anställda. Verksamheten bedrivs i Finland och i Sverige. Företaget ägs av finlandssvenska familjen Zischka.

VÅRA MÖBLER


Vi tillverkar våra möbler enligt vårt 5 cm-koncept villket innebär att de kan måttanpassas med 5 centimers intervall, både i bredd och djup. Detta betyder att vi har något för alla, stort som litet utrymme. Kärnan i våra emaljerade handfat och tvättställ är av stål vilket ger en högre hållbarhet än traditionell porslin. Alla våra möbler är också tillverkade av impregnerade och fuktskyddade stommar. Därav lämnar vi våra kunder en kvalitetsgaranti på 10 år.

VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE


I Finland är Temal marknadsledande badrumsleverantör på konsumentmarknaden. I Sverige finns Temal hos närmare 200 enskilda samt kedjeanslutna återförsäljare. Hitta din närmsta återförsäljare här.

PROJEKTKUNDER


Vi arbetar även med projektförsäljning t.ex. byggföretag, fastighetsägare och förvaltare, kommun och landsting, bostadsrättsföreningar, hotell- och restauranger.

Varför Temal

SKRÄDDARSYTT!
Vi erbjuder Europas bredaste sortiment med skräddarsydda möbler för badrum, tvättstuga och förvaring med 5 cm intervall i både djup och bredd. Friheten att välja mått gäller alla våra möbelserier: underdelar, överdelar, tvättställ, spegelskåp och högskåp.

EGENTILLVERKAT!
Vi är ett finlandssvenskt familjeföretag och tillhör idag de fåtal möbeltillverkare som producerar möblerna själva i egna fabriker. Med yrkesstolthet, stort hjärta och engagemang tar vi helhetsansvar för våra möbler och för vår leveranssäkerhet.

Temal-usp_suomi-

MADE IN FINLAND!
Made in Finland är något vi är stolta över. Våra möbler och tvättställ tillverkar vi för hand i våra egna fabriker i Järvenpää och Nakkila. Varje möbel och tvättställ tillverkas på beställning och monteras enligt kundens önskemål – säkert, flexibelt och exklusivt.

Temal - måttanpassat var 5 cm

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möbler i Nakkila och emaljerade tvättställ och handfat i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och vi tillverkar även produkter av material godkända för Svanenmärkt byggande.