Välj en stark tillverkare - närproducerat och hållbart

Garanterad och pålitlig leverans

Temal är en finländsk möbeltillverkare med rötter från 1920

Vi tillverkar måttanpassade möbler för badrum, tvättstuga och förvaring varje 5 cm. Vi levererar möbler för nybyggnationer, renoveringar och offentliga utrymmen som hotell, fartyg, restauranger, skolor och sjukhus. Vår verksamhet är etiskt hållbar och transparent samt följer nordiska miljö- och säkerhetsstandarder. Temals möbler har en lång livscykel. Tillgången till reservdelar direkt från vår egen fabrik ökar dessutom livslängden på möblerna.

Vi är den enda badrumstillverkaren på marknaden som erbjuder möbler i sju olika djupmått: 30, 35, 40, 45, 50, 55 och 60 cm. Med vårt breda utbud av storlekar kan du verkligen optimera kvadratmetrarna och funktionaliteten, även i trånga utrymmen.

Vi tillverkar våra möbler i egna fabriker, möbler i Nakkila och tvättställ i Järvenpää. Egentillverkning möjliggör ett ansvarstagande gällande produkt och funktion, samt att reservdelar finns tillgängliga även efter många års användning.

Vi har ett brett utbud av komponenter och material i lager, vilket garanterar hög leveranssäkerhet. Våra standardprodukter har en leveranstid på cirka tre veckor från beställning. Vi kan även leverera reservdelar snabbare vid behov. Kontrollera det preliminära leveransdatumet när du gör din beställning.

Temals möbler är tillverkade av fuktbeständiga material. De tas fram av högkvalitativa komponenter för att en lång livslängd ska kunna garanteras.

Temals möbler levereras alltid som en förmonterad stomme direkt från fabriken. Detta gör slutmonteringen snabb och smidig.

Vi är stolta över att bära kvalitetsmärkningen Nyckelflaggan. Den står för att produkten eller tjänsten är tillverkad i Finland och att den är en finländsk arbetsgivare. Nyckelflaggan är Finlands mest kända kvalitetsmärkning och en pålitlig garanti för nordisk kvalitet.

Våra möbler har haft märket Design from Finland sedan det lanserades 2011. Märket visar att produkten eller tjänsten har utformats i Finland och att professionell design har beaktats.

Som en följd av egentillverkning och användning av förstklassiga material kan vi ge våra produkter en produktgaranti som sträcker sig längre än de obligatoriska två åren. Temals möbler och tvättställ har en garanti mot fabrikations- och materialfel under en period på tio (10) år från leveransdatumet.

Vi är ett finländskt familjeföretag med rötter som sträcker sig tillbaka till år 1920. Vår verksamhet är ärlig, rättvis och etiskt hållbar. Vi bedriver ansvarsfulla tillverkningsmetoder samt följer miljöriktlinjer och lagstiftning som uppfyller de nordiska miljö- och säkerhetskraven.

Emaljerat stål och 5 cm-konceptet är hjärtat i det vi gör. Emalj-handfatet är gjort av glaserat stål. Genom att forma stålet till en specifik form och storlek kan vi erbjuda personliga handfats-lösningar för varje hem.

I Temals tvättställsskåp ingår allt. Tvättstället, det utrymmessparande vattenlåset, stommen, underskåp, fronter, handtag, bottenventil, bräddavlopp… allt är redo för installation.

Rekommendationer inom projekt

Bästsäljaren Stella

Stella-tvättställsskåp är utformad för att passa in i det moderna nordiska badrummet. Dess rektangulära bassängform maximerar tvättutrymmet i både små och stora storlekar. Finns i tre bassängstorlekar, S, M och L, som väljs med luckor eller lådor. Det finns totalt 26 storleksalternativ. 

Övre belysning som standard

Våra egentillverkade spegelskåp har 4000 K LED-profilbelysning som standard, vilket ger ett rent ljus som är idealt i badrummet. Spegelskåpet Highlight Special är en favoritmodell, vars smärta överdel adderar en smula elegans. Den övre profilen  har LED-belysning som belyser spegelområdet. Mått 40-90 cm varje 5 cm, 90-120 cm varje 10 cm.

Städskåp med hyllplan

Städskåpet kan innehålla en egen smal sektion för strykbräda, hyllor, förvarings- och tvättkorgar eller en ställning för slangar och redskap. Välj mellan 40-60 cm i bredd på städskåpet och mellan 48-58 cm i djup, höjden är 182 cm. På bilden ovan syns en favorit hos projektförsäljningen: ett 182 cm högt städskåp som kompletteras med valfritt tillbehör.

Temal_tvättstuga_Stella-tvättställsskåp_Highlight-spegelskåp

Väggskåp

Förvarings- eller tvättskåpet kan även vara 130 cm högt, så det passar bra där behovet av förvaring är större. Det finns fem olika modeller att välja mellan, med ett djup på 58 cm.

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ och handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.