Trend-tvättställsskåp

Två bassängstorlekar, 14 olika storleksalternativ! 

I Trend-serien ingår ett optimerat storlekssortiment som lämpar sig för de nordiska badrummen. Upptäck klassiska detaljer som den droppformade bassängen kombinerat med ett vitt underskåp – en självklar klassiker som lämpar sig väl i de flesta hem. Välj mellan tre olika djupmått och totalt 14 olika storlekskombinationer!

TREND_SMALL_LAATIKOILLA_SIDE_2023_FINAL

En ljus klassiker

Det vita tvättställsskåpet är en tidlös och vacker klassiker. De två mjukstängande lådorna säkerställer bekväm hantering och tvättställets unika utformning skyddar underskåpet mot fukt och vattenstänk. 

TREND_VELVET_2023_DETAIL_LAATIKKO_print

Maximalt med plats

Trends droppliknande bassängform är en klassiker. Bassängen är vackert symmetrisk samtidigt som formen följer händernas naturliga tvättposition. Det utrymmesbesparande vattenlåset undertill säkerställer dessutom maximal förvaringsutrymme. Ett vattenlås ingår i alla våra tvättställsserier!

Matchande högskåp

Ett högskåp tar tillvara på förvaringsmöjligheterna på höjden och frigör rörligheten kring skåpet. Välj ett skåp vars storlek och färg passar just dig, med hyllor inuti för exempelvis kosmetika, eller kanske tvättkorgar för smutstvätt. Vårt smalaste högskåp är endast 20 cm djupt och vårt extra höga skåp är 212 cm högt. Som standard är högskåpet 182 cm högt.

En känsla av trä

Badrummet är en intim plats, där färger och material påverkar sinnesstämningen. Ljusa färger ger ett piggt och fräscht intryck, medan en fridfull spakänsla kan uppnås genom att addera mörka toner och strukturerade ytor. Träfärgade möbler ökar på mysfaktorn och jordar stämningen i badrummet. Känn och kläm på materialen, då de olika sinnesuttrycken är viktiga komponenter till badrummets helhetsintryck.

Trend-tvättställsskåp​

MED TVÅ LÅDOR

Bredder 42,5–92,5 cm     Djup 35 – 45 cm

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Produktbeskrivning

Trend-tvättställsskåp:
Ett underskåp med två lådor och ett vitt tvättställ med en droppliknande bassäng.
Tvättstället har en förkromad PopUp-bottenventil, ett bräddavlopp och ett komplett vattenlås.
En mörkgrå antislipmatta finns som tillval till lådor.
Det utrymmesbesparande vattenlåset befriar den översta lådan för förvaring.
De mjukstängande lådorna ökar användningskomforten.
Tvättställsskåpet levereras alltid med Cubix-handtag, om inte annat specificeras.
Det emaljerade tvättstället är hygieniskt, tål kemikalier och behåller sin ytglans.
Möblen levereras med stommen förmonterad.
Garantitiden för möblerna är 10 år. 

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.