Spegelskåpen Highlight, Softlight, Choice & Optimal

Temal har marknadens bredaste sortiment av spegelskåp, speglar och LED-ramper som kan måttanpassas med 5 cm intervall. Våra spegelskåp har LED-belysning och all elektronik är inbyggd i spegelskåpet. Allra viktigast – och bästa med våra spegelskåp är säkerheten: Temals spegelskåp, LED-ramper och LED-belysning är certifierad av SGS-FIMKO (FI) och uppfyller kraven för skyddsklass IP44. Vi tillverkar alla våra spegelskåp i Finland.

Highlight-spegelskåp

Stilrena Highlight-spegelskåp har en smidig övre LED-ramp som belyser hela speglingsområdet. Nertill finns ett LED-ljusrör som belyser tvättstället. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Temal_Stella-tvättställsskåp_Ecolight-spegelskåp_svartträ

Softlight-spegelskåp

Softlight-spegelskåp har tre ljuskällor: ett övre indirekt ljus via spegelskåpets toppdel, en LED-ramp upptill som belyser ansiktet, dessutom en nedre LED-ramp som belyser tvättstället. Den övre rampen är vit som standard, svart som tillval. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Choice-spegelskåp

Choice är ett stilrent spegelskåp utan handtag. LED-belysningen i spegelskåpets nedre ramp lämnar ett jämnt ljus över tvättstället. Skåpet kan även kombineras med exempelvis Lumin- eller PAZ-belysning. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Alla speglar och spegelskåp tillverkas i Finland. De har kvalitetsmärkningarna Nyckelflaggan och Design from Finland tilldelat av Förbundet för Finländskt Arbete. De är certifierade av SGS Fimko (FI och CE) och uppfyller kraven för skyddsklass IP44.