STELLA-TVÄTTSTÄLLSSKÅP

Tre bassängstorlekar, 37 alternativ!

Stella-tvättställskåpets mjukt kantade bassäng maximerar tvättutrymmet både i liten och stor storlek. Med de tre bassängstorlekarna, S, M och L, kan du välja mellan luckor eller lådor på underskåpet. Det finns totalt 37 storleksalternativ på helheten! 

Temal-STELLA_LAATIKOILLA_

Form och hållbarhet

Den rektangulära bassängformen på Stella-tvättstället garanterar en perfekt kombination av avställningsyta och bassängutrymme. Bassängens form optimerar tvättutrymmet i alla storlekar samtidigt som det lämnas tillräckligt med avställningsyta. Det emaljerade tvättstället har en grund av stål. Ytan emaljeras för att tvättstället ska behålla sin ursprungliga färg och form år efter år. Tvättstället är även enkel att underhålla tack vare dess porfria, släta yta som motstår både rost och de flesta rengörings- samt kosmetikprodukterna i hemmet.

Modern eller lantlig romantik?

Badrummets stil speglas delvis av valet av fronter på tvättställskåpets underdel. Ljusa och ekiga toner framkallar en hemtrevlig atmosfär medan de sammetslena Velvet-färgerna skapar en lyxig och intim känsla i badrummet. Utöver de stilrent raka fronterna kan du välja Country-seriens profilerade fronter, som tillför en lätt skiktstruktur för ett stämningsfullt badrum.

Små men stora detaljer

En modell som passar i handen och en form som glädjer blicken är kriterierna för valet av handtag. Handtagets färg och form betonar både badrummets inredningsstil samt finslipar stämningen. Utöver Stella-seriens standardhandtag hittar du bl.a. även de klassiska knopphandtagen bland våra tillvalsmodeller. Breda och rustika eller smala och stilrena – hos Temal hittar du en mängd olika kulörer med allt från metalliska nyanser till svart och vitt.

Den klassiska dubbelluckan

En underdel med dubbla luckor är en klassiker som alltid fungerar. Ett Stella-tvättställsskåp med dubbla luckor finns i bredderna 42,5-92,5 cm och djupen 32-50 cm. Beroende på underdelens bredd kan handtaget monteras horisontellt eller vertikalt – du bestämmer!

STELLA-tvättställsskåp

S-storlek

Djup 32 och 35 cm
Bredder 42,5-67,5 cm

M-storlek

Djup 40, 45 och 50 cm
Bredder 57,5-102,5 cm 

L-storlek

Djup 45 och 50 cm
Bredder 92,5-122,5 cm

FÄRGER

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Lackad grafitgrå 11
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Lackad vit Real Country 01RC
Prisgrupp 3

Lackad vit New Country 01NC
Prisgrupp 3

PRODUKTBESKRIVNING

I Stella-tvättställskåpets pris ingår ett vitt tvättställ samt en underdel.
Möblernas bassänger har en förkromad PopUp-bottenventil, ett bräddavlopp och ett komplett vattenlås.
Som standard levereras lådorna med en mörkgrå antislipmatta.
Tvättställens utrymmesbesparande vattenlås befriar den översta lådan för förvaring.
Lådorna och luckornas gångjärn är mjukstängande vilket ökar användningskomforten.
Tvättställsskåpet levereras alltid med Lungo-handtag, om inte annat specificeras.
Ett emaljerat tvättställ är hygieniskt, tål kemikalier och behåller sin ytglans.
Våra möbler lämnas med tio års kvalitetsgaranti och levereras förmonterade direkt från fabriken.

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möbler i Nakkila och emaljerade tvättställ och handfat i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och vi tillverkar även produkter av material godkända för Svanenmärkt byggande.