Nyuppdaterad hemsida & lansering av produktinformationsida

Uppfräschad hemsida

Häromdagen fick www.temal.se en makeover med ett nytt fräscht yttre som ska underlätta att navigationen på vår hemsida. Bland annat har navigationsmenyn fått uppdaterade flikar där det numera finns en flik dedikerad för våra återförsäljare, För återförsäljare. Här hittar du som återförsäljare samlad relevant information för att underlätta ditt arbete med Temals sortiment. AktuelltMonteringsanvisningar & skötselrådCertifikat & godkännande samt Produktkatalogen 2022 finns att tillgå under denna flik.

Vi arbetar ständigt med att utveckla dessa flikar ytterligare. Om du saknar någon information, tveka inte att höra av dig till vår marknadsansvarige på sara.holm@temal.fi.

Lansering av produktinformationsida

En annan nyhet på vår hemsida är produktinformationen. Här får du en översikt av Temals sortiment i alla våra storlekar, färger och andra tillval. Syftet med produktinformationsidan är att ge er en tydlig översikt av vårt sortiment i webben, och därav smidigare kunna guida era kunder rätt bland alla spännande valmöjligheter. Produktinformationen är fortfarande under fortsatt uppbyggnad. Upptäcker ni något felaktigt eller att betydande information saknas så uppskattar vi om ni rapporterar detta till vår marknadsansvarige på sara.holm@temal.fi.