Upptäck DesignEssentials by Temal

Välj smart – välj DesignEssentials by Temal

DesignEssentials by Temal är en kuraterad kollektion designad för att förenkla dina val. Baserat på vårt marknadsledande måttsortiment, är varje möbel noggrant utformad för att möta dina behov av stil och funktionalitet. Med kontinuerliga uppdateringar säkerställer vi att vårt DesignEssentials-sortiment alltid är aktuellt och relevant.

Kompakt, klimatsmart klassiker

En verklig skönhet som är skapad för att maximera både stil och funktionalitet i ditt hem. Med sina kompakta mått på 60 cm i bredd och 40 cm i djup passar denna möbel perfekt in även i det mindre badrummet.

Blickfång som bevarar och berikar

Det smäckra emaljhandfatet är inte bara en fröjd för ögat utan också hållbart och återvinningsbart, vilket garanterar en lång livslängd och minimal miljöpåverkan.

Ek & svart – en klassiker för badrummet

Ge ditt badrum en touch av tidlös elegans med denna klassiska kommod i bredden 80 cm. Elegant ek kombinerat med en svart bänkskiva och ett underlimmat svart handfat bildar en stilren symfoni. Med en rymlig låda håller du enkelt ordning på dina badrumstillbehör, vilket ger både karaktär och funktionalitet till din badrumsinredning.

Ansvarsfull och attraktiv

Det svarta Onni-handfatet i emalj är mer än bara visuellt elegant och hållbart – det är även ett klimatsmart val för ditt badrum. Emaljen står emot fläckar och repor och är helt återvinningsbar, vilket minskar miljöpåverkan och bidrar till en hållbar livsstil. Välj Onni för en kombination av ansvar och attraktiv design.

Brun ask i tidlös design

Denna kommod i brun ask ger ditt badrum en sofistikerad känsla. Med en bredd på 90 cm och ett djup på 45 cm samt två generösa lådor passar det perfekt för större badrum där stil möter funktion.

Snyggt, hållbart och lättstädat

Det underlimmade Onni-tvättstället, vars namn betyder ‘lycka’ på finska, är designat för att föra in en känsla av välbefinnande i ditt badrum. Emaljhandfatet är inte bara snyggt utan också hållbart och lätt att rengöra, vilket säkerställer att din badrumsinredning förblir tidlös och funktionell år efter år.

Sammanfattning

Med DesignEssentials by Temal har vi skapat en kollektion som inte bara ser fantastisk ut, utan också levererar hög funktionalitet och hållbarhet. Oavsett om du har ett stort eller litet badrum, finns det något för alla i vår nya kollektion. Utforska DesignEssentials och upptäck hur du kan förnya ditt badrum med stil och ansvar.

LADDA NER BROSCHYREN HÄR