Nyheter för badrum och tvättstuga: Miljö, funktion och platsbyggt

Temals nyheter 2024: material för renare luft i friskare hem, en perfekt nyans av mörk ask samt ännu fler men enklare val för förvaring. Och sist men inte minst #platsbyggt i badrum och tvättstuga såväl som återvinningsbara emaljhandfat.

Temals stora satsning är att förändra synen på badrum och tvättstuga genom att erbjuda platsbyggt, precis som vi alltid gjort med kök. Fritt att kombinera skåpstommar, bänkskivor och handfat så kan du skapa unika och funktionella lösningar som täcker från vägg till vägg.  

Ladda ner vår digitala katalog. Du hittar inspiration och alla detaljer du behöver – från idéer till priser.

Temal Stella-

Mörk ask - årets nyhetsfärg

Mörk ask (RS2) är årets trendfärg från Temal. Den perfekta brungråa nyansen och den strukturerade träytan gör den till en tidlös favorit. Dess anti-fingerprint-behandling gör den också lätt att hålla ren. Mörk ask finns nu tillgänglig i alla möbelserier i prisklass 2.

M1-godkänt vitt laminat

Vårt nya vita laminat (L01) är ett mycket hållbart och tryggt M1-godkänt material. Det innebär att produkten är lågemitterande och är därmed ett tryggare och hälsosammare alternativ för användning inomhus. LO1 finns nu tillgänglig i alla våra möbelserier, prisklass 1.  

DESiGN-serien för badrum

Årets stora satsning från Temal är att förändra synsättet på badrum genom att erbjuda möbler för att platsbygga dessa utrymmen. DESiGN-serien introducerar skåpstommar i ett stort antal djup samt bredder från. Genom att kombinera dessa stommar med bänkskivor och handfat från vårt sortiment, eller välja fritt bland marknadens alternativ, skapar du funktionella vägg-till-vägg-lösningar och unika helheter. Det är som att designa ditt kök, fast för de utrymmen där du startar och avslutar varje dag.

TEMAL STELLA_SIVUKAAPILLA_ruskea saarni ovi auki

Perfekt lösning för badrum med snedtak

Får vi presentera Stella-serien med tvättställsskåp och sidoskåp? Den är framtagen för badrum med snedtak och behov där man vill undvika en centralt placerad bassäng. Med vår nyhetskommod kan du placera bassängen antingen till höger eller vänster, samtidigt som du maximerar avställningsytan.

Temal-kodinhoitohuone-ruskea saarni_RS2_

Platsbygg din tvättstuga

Årets stora satsning från Temal är att förändra synsättet på tvättstugan genom att erbjuda möbler för att platsbygga dessa utrymmen. Vårt tvättstugesortiment introducerar skåpstommar i ett stort antal djup från samt bredder. Genom att kombinera dessa stommar med bänkskivor och handfat från vårt sortiment, eller välja fritt bland marknadens alternativ, skapar du funktionella vägg-till-vägg-lösningar och unika helheter. Det är som att designa ditt kök, fast för de utrymmen där du tar hand om ditt hem och tvätt.

AddOn - förvaring i badrum och tvättstuga

Två flugor i en smäll: förenklat val av ännu fler alternativ för inredning till högskåp och förvaringsskåp. Välj först skåpets storlek, färg och sedan innehållet. AddOn-utbudet inkluderar hyllor, tvätt- och förvaringskorgar, städredskapshållare eller kombinationer av dessa.

TEMAL_ENAMEL_SINKS

Temals återvinningsbara emaljhandfat – ett klimatsmart val för en hållbar framtid

Vår filosofi är enkel men kraftfull – tvättställ som inte bara varar länge utan nästan för evigt. Det här handlar inte bara om hållbarhet; det är också en ekonomiskt effektiv investering. Alla våra tvättställ och handfat tillverkas i vår emaljfabrik i Finland. Handfaten är tillverkade av emaljerat stål, ett robust och tåligt material med en identisk glaserad yta som i porslinshandfat. Det som skiljer är att våra handfat har en stomme av stål, vilket gör dem betydligt mer hållbara än konventionella alternativ.

Glöm inte handtagen!

Handtag ingår ej i möbelpriset; välj dessa vid beställning. Handtagets färg och form bidrar till att definiera inredningsstilen och komplettera rummets atmosfär. Vårt utbud omfattar allt från klassiska knoppar och breda profilhandtag till smala, diskreta trådhandtag, tillgängliga i en palett från metalliska nyanser till svart och vitt.

Ladda ner vår digitala katalog. Du hittar inspiration och alla detaljer du behöver – från idéer till priser.