Platsbygg badrum och tvättstuga med köksprecision!

Årets stora satsning från Temal är att förändra synsättet på badrum och tvättstuga genom att erbjuda möbler för att platsbygga dessa utrymmen – med samma precision som du designar ditt kök! Vi tar platsbyggandet till nya höjder och skapar spännande möjligheter för att forma badrum och tvättstuga enligt dina behov. 

Platsbyggt – skräddarsytt för ditt hem

DESIGN-serien och vårt tvättstugesortiment introducerar modulära skåpstommar i ett stort antal djup från 35 till 60 cm samt bredder från 40 cm upp till 120 cm. Genom att kombinera dessa stommar med stilrena bänkskivor och handfat från vårt sortiment, eller välja fritt bland marknadens alternativ, kan du skapa funktionella vägg-till-vägg-lösningar och unika helheter. Det är som att designa ditt kök, fast för de utrymmen där du startar och avslutar varje dag.

Skräddarsydd för din livsstil

Temals platsbyggda badrum och tvättstuga är inte bara en möbel, det är en investering i din livsstil. Upplev skräddarsydd elegans och funktionalitet med Temal – där ditt badrum och din tvättstuga berättar just din unika historia.

Varmt välkommen till framtidens badrum och tvättstuga!