Temal_Aatos-handfat_design-underdel

Nyheter 2021: Charmerande grått, ovala Aatos och svarta badrum

Aatos – vårt nya handfat

Aatos är vårt nya handfat. Dess ovala form påminner om ett famntag och borgar för en trygg tvättstund utan vattenstänk. Under Aatos smäckra linjer finns en stark stålstomme som skyddas av en hållbar och hygienisk emaljering. Aatos är även lämplig för mindre badrum ovanpå ett smalare underskåp. Färg, vit eller grå.

Temal_handfat_grå_2021

Årets handfatsfärg: grått

En perfekt kombination av stilfull elegans och värme. Den gråa färgen passar in överallt, även i badrummet. Den får det vita att lysa vitare och vattendroppen att glittra. Den smälter in i mörka ytor men drar ändå uppmärksamheten till sig. Nu tillgänglig i våra smäckra handfat Aatos, Loop, Love och Relax.

Temal_Relax-handfat_färg-Black-Pearl-Himacs_Design-underdel_classic-spegelskåp

Badrummets svarta pärla

Svarta Black Pearl är en stilren färgnyhet bland våra HI-MACS®-kompositskivor. Den eleganta mörka färgen lämpar sig för såväl badrum som tvättstuga. Särskilt väl gör den sig tillsammans med våra färggranna handfat. HI-MACS® är ett akrylbaserat stenkomposit som präglas av linjerena former. Materialet är hållbart och lätt att hålla rent. Den porfria och robusta ytan motstår fukt och stöter även bort fett och smuts. Bänkskivans tjocklek är 12 mm.

Ultramatta Velvet

De sammetslena Velvet-kulörerna består av tre ultramatta färger som passar alla våra möbelseriers luckor och lådor: ljusgrått, greige (i bild) och svart. Velvets ultramatta yta är förstärkt mot repor och fingeravtryck. Dessutom har den utmärkta antibakteriella egenskaper.

Temal_Design-underdel_Tähti-inbyggnadstvättställ

Tähti – inbyggnadstvättställ

Tähti är en modern och funktionell nyhet bland våra inbyggnadstvättställ. Tähti har inspirerats av formen på vårt populära Stella-tvättställ. Den rektangulära bassängformen är vårt största inbyggnadstvättställ och maximerar den totala tvättytan. Tähti kompletterar vårt mångsidiga sortiment av inbyggnadstvättställ där du hittar rätt storlek och form för varje badrum och tvättstuga.

Du hittar även produkt- och materialinformation i vår katalog.

Ladda ner katalog