Årets nyheter hos Temal

Temals 2023 års sortiment är resultatet av noggrant planerat produktutvecklingsarbete där vardagsfunktionalitet, toppdesign och val av högkvalitativa material har förenats. Sortimentet är full av garanterad Temal-funktionalitet
– vi hoppas att du kommer att tycka om det!
Både möbler och tvättställ tillverkas i familjeföretagets egna fabriker i finska Nakkila och Järvenpää.

Kolla in de nya produkterna nedan och upptäck ännu mer i katalogen, vår produktkatalog innehåller 196 sidor fullmatade med idéer och inspiration samt detaljerad information om våra produkter, allt från mått till bilder och priser.

Förnyad DESiGN-serie

DESiGN består av ett urval av olika storlekar och formgivningar på handfat och inbyggnadstvättställ samt underdelar, där du kan kombinera och skapa en personlig helhet enligt just dina önskemål. DESiGN är som ett pussel av underdelar och seriens möbler passar många olika utrymmen – från badrummet till resten av hemmet. Med ett brett urval av måttkombinationer löser serien olika förvaringsbehov, med hjälp av varierande storlekar kan du skapa en unik och genomgående badrumslösning som passar ditt hem.
Bland nyheterna i vår modulära DESiGN-serie hittar du bland annat ett öppet skåp med en vacker glashylla i bronsnyans, samt det lyxiga 44 cm höga underskåpet. Kombinera hur du vill – vi tillverkar!

Bilden visar DESiGN-möbler i Norden-färgen Angora (NCS S 1005-Y50R), HI-MACS®-kompositfärgen Aurora Bisque, Hile-ljusspegel och planspegeln Plain.

Nyhet: DESiGNs öppna skåp med glashylla

Det moderna öppna skåpet innehåller en glashylla i bronsfärgad nyans. Dina utvalda föremål kommer vackert fram på det öppna hyllplanet och skåpet blir en del av interiören, som kompletteras av en stilren bakgrundsbelysning. Det öppna skåpet finns i bredderna 40, 60 och 80 cm, höjden är alltid 44 cm. Möbelbelysning finns som tillval, tillgänglig våren 2023.

Nyhet: Oodi-handfat - även i svart

Oodi är ett handfat vars mjukt rektangulära form maximerar tvättutrymmet. Handfatet installeras ovanpå bänkskivan och de höga kanterna skyddar från vattenstänk. Handfatet lämpar sig både i badrummet och i tvättstugan. Det emaljerade handfatets graciösa form har en stomme av stål. Finns i färgerna vitt och mattsvart.

På bilden syns ett Oodi-handfat och DESiGN-underdelar i den ultramatta Velvet-färgen greige 2910 och bänkskivan i HI-MACS®, färg Sanremo.

Nyhet: Onni-handfat – frigör arbetsyta

Onni är ett underlimmat handfat som lämpar sig speciellt för tvättstugan, dess generösa storlek och mjuka form maximerar tvättutrymmet. Onni är ett handfat med optimalt djup och en sömlös finnish, som både underlättar rengöring och frigör arbetsyta på bänkskivan. Lämplig i kombination med komposit- och stenbänkskiva. Finns i färgerna vitt och mattsvart.

Stella-tvättställsskåp - nu även med sidoskåp

Tvättställsskåpet Stella finns nu även med ett praktiskt sidoskåp som delar upp förvaringen i sektioner. Ett tvättställsskåp med sidoskåp maximerar förvaringsutrymmet. Med detta alternativ ingår ett underskåp, förvaringslådor och ett tvättställ med en sidoplacerad bassäng, vilket skapar rejält med praktisk avställningsyta. Sidoskåpet har hyllor som kan ersättas med en stor tvättkorg eller två förvaringskorgar.

Nyhet: Hile-ljusspegel

En upplyst spegel är ett modernt inredningselement som genast lyfter interiören. Ljusspegeln Hile är en stilren nyhet bland våra ljusspeglar. Bakom den ramfria Hile-spegeln reflekteras ett rent och lämpligt ljus för badrummet med en färgtemperatur på 4 000 K. I ljusspegeln Hile ingår en on/off-strömbrytare, finns i fem bredder 36, 60, 80, 100 och 120 cm, alltid höjden 85 cm.

Bänkskivor: Polaris- och HI-MACS®-nyheter

Bänkskivan är en viktig och stor del av badrum och tvättstuga. En bra bänkskiva är lättskött, har hållbara egenskaper och lämpar sig enligt den övriga inredningsstilen. Den kan fungera som en elegant plattform för ett fristående handfat och sätta finishen på både stil och atmosfären. En Polaris-bänkskiva med matt yta är ett stilrent och trendigt alternativ, årets färgtillskott på Polaris-bänkskivorna är färgerna Bark och Ljusbrun.

Den perfekta lösningen för ett modernt badrum eller tvättstuga är den eleganta bänkskivan i HI-MACS®-komposit. Nya färger för HI-MACS®-sortimentet är Pavia, Aurora Bisque, Aurora Umber och Sanremo. På bilden syns färgen Aurora Bisque.

Mattsvart och vitt i tankarna

I fokus bland handfatsfärgerna i 2023 års sortiment står mattsvart och vitt. Vit är en evig klassiker och den eleganta ytan på det rena vita emaljhandfatet är både iögonfallande vackert och otroligt hållbar. Mattsvart skapar djup intensitet och en känsla av värme till badrummet, dess attraktiva yta lockar till beröring. Loop-handfatet finns även med mörk metallglans på tvättställets ytterkant.

Handtagsnyheter: metallisk lyster

Möbelserierna levereras med standardhandtag, alternativt kan man välja bland våra tillvalsmodeller. Bland handtagsnyheterna år 2023 glimrar de metalliska ytorna vackert och formspråket visar en kombination av funktionalitet och stilrena inslag – bekväm att ta i handen och eleganta metalliska toner.

Produktkatalog 2023 - ta del av och inspireras!