NYHET; SiSU-handfat

You are currently viewing a placeholder content from Youtube. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information
Play Video

Vi introducerar SiSU; det hållbara handfatet för tuffa badrumsmiljöer! 

SiSU-handfatet är vår senaste nyhet inom projektmarknaden. Handfatet är framtaget som ett slitstarkt och hållbart alternativ till traditionella porslinshandfat. Det underhållsfria SiSU-handfatet är smidigt att transportera, enkelt att installera och står emot hårda stötar. Den praktiska profilen möjliggör en snabb och smidig installation på befintliga konsoler, med andra ord; inget behov av att borra nya hål! Man kan dessutom berika produkten ytterligare med den antibakteriella CleanEmal®-emaljglaseringen. 

» Hållbar & ekonomisk
SiSU-handfatet är slagtåligt, okrossbart och behåller sin funktion år efter år. Med andra ord, en hållbar och ekonomisk investering för offentliga utrymmen.  

» Lång livslängd & underhållsfri
SiSU-handfatet tillverkas på vår fabrik i södra Finland där det tas fram med en bas av det kraftfulla stålet och en slitstark emaljering. Handfatet håller i årtionden och kräver inget särkilt underhåll.  

» Motståndskraftig
Emaljerat stål är ett av de mest hållbara materialen. Underhållsfri med sin hårda, hygieniska yta som tål allt från eld till hårfärgningsmedel, kemikalier och hårda stötar. Emaljerat stål lämpar sig dessutom utmärkt utomhus som fasadmaterial på byggnader tack vare egenskaper som korrosions-, väder- och färgbeständighet.

» Återvinningsbar
Stål kan åtevinnas så gott som oändligt utan att dess egenskaper försämras. SiSU-handfatet i emaljerat stål kan vid
slutet av sin livslängd totalt återvinnas och därefter bli betydelsefullt produktionsmaterial i vidare sammanhang.

» Snabb & smidig installation
Installation av SiSU-handfatet sker på befintliga konsoler och justering sker därefter utan att ett enda nytt hål behöver borras i väggen.

 

Nyfiken på mer?

 

Projektförsäljning

Maths Andersson
0703 46 99 86
maths.andersson(a)temal.se