Samtal med Temals återförsäljare, Badviks

Badviks AB är en av Temals cirka 200 återförsäljare runt om i landet med ett dedikerat sortiment av Temal-möbler. Butiken är belägen i centrala Stockholm och drivs utav José Tunas, inredningsentusiasten som tveklöst älskar sitt jobb som badrums- och tvättstugeplanerare. Med sitt ursprung i Spanien tar han med sig passionen för hantverket och professionalism, och det märks tydligt vad Jose värdesätter i sitt arbete med att sälja badrumsmöbler:

– Det jag säljer ska kännas genuint och även stå i samklang med min värdegrund, det vore inte jag att sälja in något som jag vet är slit-och-släng, säger José.

José Tunas & Linda Lehtinen

Noggrann planering

Josés karriär har passerat 30 år i badrumsbranschen med mer än 1000 badrumsrenoveringar i egen regi, där han mött personer med många tankar och funderingar. Inte sällan begår folk misstaget att ge sig ut och kika på möbler utan att ha tagit sig tid att tänka igenom sitt utrymme, samt missat att koka ner sina önskemål. José förklarar:
– Ibland vill vi lite väl mycket på en ofta ganska begränsad yta, därför är det viktigt att man är lite tuff mot sig själv och tar reda på vad man behöver och ser över hur behovet eventuellt kan förändras de kommande åren.

Badviks AB

Måttanpassning som standard

Medan Temal är relativt okänt på den svenska marknaden, har varumärket varit i täten under många år i hemlandet Finland. En stor del av Temals framfart tror José handlar om badrumstillverkarens unika måttanpassnings-koncept.
– Det finns ingen som erbjuder samma måttanpassade lösningar som standard, att kunna välja ut en individuellt måttanpassad möbel är både en funktionell och estetisk lösning för alla slags utrymmen. En problemlösare helt enkelt!

Temal har ett brett sortiment av storlekar som måttanpassas var 5 cm intervall. Detta skapar individuella lösningar, även för de allra mest utmanande utrymmena. Kombinera ett tvättställ med en tvättmaskin i det mindre badrummet så skapas plötsligt tvättmöjligheter på en liten yta. Dessutom finns tvättställsserien Mondo med avsmalnande hörn, vilket lämpar sig för utrymmen med smala ingångar. Kombinera skåpmodeller i olika bredd- och djupmått för en personlig sammansättning. 

IMG-8854

Trygga leveranser

Det omskakade världssituationen har milt uttryckt påverkat badrumsbranschens leveranspunktlighet, i vissa fall möjligheten att kunna leverera överhuvudtaget. Långa transportsträckor har resulterat i att beställare fått vänta månader efter månader på att få sina möbler levererade.

– Det är i sådana här lägen som man kommer tillbaka till närproduktion och dess överlägsna fördelar, jämfört med möbler producerade i Kina exempelvis… När folk planerar in en renovering så avsätter man oftast tid under en specifik period, vilket förstås gör leveranssäkerheten ännu viktigare. Att allt levereras intakt inom tidsramen förväntas. Att möblerna dessutom är förmonterade sparar tid och gör slutinstallationen enkel och behändig. Jag trycker ofta på detta med Temals möbler och det uppskattas enormt, avslutar José. 

Är du mitt uppe i badrumsplaneringen, eller är du kanske nyfiken på att skapa utrymme för en tvättstuga?
Kontakta José Tunas för en kostnadsfri planering – på plats eller på distans!
www.badviks.se