Årets produktkatalog är här!

I år hittar du ett förfinat möbelsortiment för badrum, tvättstuga och förvaring hos Temal. De populäraste måttkombinationerna bland våra möbelserier Stella, Trend, Mondo och DESiGN har lyfts fram för att göra det enklare för dig att välja rätt inredning! Vi lyfter gärna de vackra NCS-färgerna som du kan få genomgående på alla våra möbler. Som alltid hos Temal, välj bland ett stort urval av färg och form på våra möbler, för att du ska kunna skapa den sammansättning som du vill ha.

Läs vidare för att upptäcka några av årets nyheter, bl.a. spegelskåpet SOFTLIGHT med dimmerfunktion och det nya högskåpet med ny utrustning.

SOFTLIGHT-spegelskåp

Softlight-spegelskåp är en av årets nyheter och är utrustad med LED-tvättställsbelysning som avger ett rent 4000 K ljus, ett optimalt ljus för badrumsspegling. Softlight finns även med dimmerfunktion. Detta tillval kan du numera även få på Highlight-spegelskåp.

Upptäck NCS-färgerna

Utöver standardfärgerna, kan våra tvättställsskåp, speglar- och spegelskåp samt förvaringsskåp (släta eller Country-fronter) beställas i alla de 1950 NCS-färgerna. Upptäck ett färgsprakande urval av färger, där du har möjlighet att sätta personlig prägel på ditt utrymme!

Högskåp med klädstång

Ett förvaringsskåp som tar vara på utrymmet på höjden – nu även utrustad med en klädstång för ännu mer kvadratsmart förvaring! Årets nyhet är högskåpet med en klädstång där du både får plats med förvaring på två hyllplan, samtidigt som du kan du hänga undan kläder på klädstången. För hallen, sovrummet eller tvättstugan – platser i behov av kvadratsmarta och diskreta lösningar.

Upptäck årets katalog