Inbyggnadstvättsäll

Ett inbyggnadstvättställ är ett emaljerat tvättställ som fälls in i bänkskivan. Detta kompakta tvättställ är en räddare i nöden, utrustad med ett lågt och platsbesparande vattenlås. Bassängformen är antingen rund eller droppformad, beorende på bassängmodellen.

Det flexibla tvättstället

Ett emaljerat inbyggnadstvättställ är hållbart och lättskött, så den passar väl in både i badrum och tvättstuga. Våra minsta inbyggnadstvättställ utmärker sig både gällande bredd- och djupmått. Inbyggnadstvättstället kan kombineras med DESiGN-seriens möbler där du väljer en sammansättning som passar just ditt badrum – exempelvis en kompakt sammansättning av skåp eller en vägg till vägg-lösning.

Temal_Lempi-inbyggnadstvättställ_rosa

Plats för blandaren

Inbyggnadstvättställen Usko, Toivo och Into har kompletta håluttag för blandaren, och på de runda inbyggnadstvättställen Lempi och Helmi monteras blandaren direkt i bänkskivan. Leveransen av samtliga inbyggnadstvättställ innehåller en förkromad PopUp-bottenventil och bräddavlopp, vattenlås, flexibelt utloppsrör, tätningsring (ej Lempi) sågmall och fästdon.

Lempi-inbyggnadstvättställ

Lempi är en klassiker bland de inbyggda tvättställen. Det är symmetriskt och runt, en riktig skönhet vars höga kanter avgränsar tvättstället från bänkskivan och ger skydd mot vattenstänk. Kanterna har ett tilltalande formspråk och ger badrummet stil. Lempi är kompatibel med både höga och normalstora badrumsblandare. Lempi finns i två storlekar, stor och liten. Yttermått på stort handfat ø 40 cm, litet ø 35 cm, kanthöjd för både stor och liten 5,5 cm.

Temal_Design-underdel_Helmi-inbyggnadstvättställ_svart_lådor

Helmi-inbyggnadstvättställ

Helmi är formad som en halv pärla, med en kompakt storlek som både passar in i ett badrum och en tvättstuga. Helmi har lägre kanter än sin storasyster Lempi dess uppenbarelse sker därav elegant diskret. Inbyggnadstvättstället Helmi finns i två storlekar. Yttermått på stort handfat ø 40 cm, litet ø 35 cm.

Into-inbyggnadstvättställ

Into är den diskreta charmören för ett kvadratsmart rum. Into-inbyggnadstvättställ är det perfekta valet för en liten tvättstuga. Inbyggnadstvättstället smälter in i omgivningen och ger dig gott om avställningsyta. Det är vårt djupaste inbyggda tvättställ som är rymligt nog för mindre handtvättar, en god vän till tvättmaskinen dessutom. Komplett håluttag för blandaren i mitten.

Toivo-inbyggnadstvättställ

Toivo är perfekt för små utrymmen. Trots sin mindre storlek maximerar bassängens form den totala tvättytan. Detta inbyggnadstvättställ har en likadan bassäng som Usko, men formen är något kantigare. Toivo finns i två storlekar och är Temals minsta inbyggda tvättställ. Den mindre av dessa två har en bredd på bara 39 cm och ett djup på 30 cm. Komplett håluttag för blandaren till vänster.

Usko-inbyggnadstvättställ

Usko är pålitligt inbyggnadstvättställ i badrummet eller tvättstugan. Dentar inte upp onödig plats och smälter in i bänkskivan, samtidigt som det är lagom stort och ger dig en bekväm tvättstund. Det har en bassängform som följer händernas naturliga tvättposition. Djupmåttet är dessutom optimalt för alla typer av tvättstugesysslor. Det kompletta håluttaget för blandaren i mitten gör det enklare att hålla bänkskivan ren.

Temal_Design-underdel_Lempi-inbyggnadstvättställ_rosa_bottenventiler

Ton i ton

Ge badrumsinredningen en genomgående look genom att byta ut standardfärgen på bottenventilen och bräddavloppet mot en i samma färg som tvättstället. Med kombinationer av exempelvis svart eller vitt kan du antingen framhäva eller tona ner bassängens utrustning. Metallkulörer är ett stilsäkert val för din bassäng. Bland de metalliska kulörerna hittar du guldskimrande eller bronsfärgade bottenventiler samt förkromade bräddavlopp.

Färger

Helmi-handfat

Vit

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Färger

Små Helmi

Vit

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Färger

Lempi

Vit

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Färger

Små Lempi

Vit

Temal_Relax-handfat_grå

Grå

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Färger

Into

Vit

Temal_Relax-handfat_grå

Grå

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Färger

Toivo

Vit

Temal_Relax-handfat_grå

Grå

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Färger

Små Toivo

Vit

Temal_Relax-handfat_grå

Grå

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Färger

Usko

Vit

Temal_Relax-handfat_grå

Grå

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.