Inbyggnadstvättställ

Ett inbyggnadstvättställ är ett emaljerat tvättställ som är infälld i bänkskivan. Detta kompakta tvättställ är en räddare i nöden, utrustad med ett platsbesparande vattenlås. Bassängformen är antingen rund eller droppformad, beorende på tvättställsmodellen.

Det flexibla tvättstället

Ett emaljerat inbyggnadstvättställ är hållbart och lättskött, så den passar väl in både i badrum och tvättstuga. Våra minsta inbyggnadstvättställ utmärker sig både gällande bredd- och djupmått. Inbyggnadstvättstället kan kombineras med DESiGN-seriens möbler där du väljer en sammansättning som passar just ditt badrum – exempelvis en kompakt sammansättning av skåp eller en vägg till vägg-lösning.

Temal_Lempi-inbyggnadstvättställ_rosa

Plats för blandaren

Inbyggnadstvättstället Into har ett komplett håluttag för blandaren, och på det runda inbyggnadstvättstället Lempi monteras blandaren direkt i bänkskivan (bild). I leveransen av samtliga inbyggnadstvättställ ingår en förkromad PopUp-bottenventil, bräddavlopp, vattenlås, flexibelt utloppsrör, tätningsring (ej Lempi) sågmall och fästdon.

Lempi-inbyggnadstvättställ

Lempi är en klassiker bland de inbyggda tvättställen. Det är symmetriskt och runt, en riktig skönhet vars höga kanter avgränsar tvättstället från bänkskivan och ger skydd mot vattenstänk. Kanterna har ett tilltalande formspråk och ger badrummet stil. Lempi är kompatibel med både höga och normalstora badrumsblandare. Lempi finns i två storlekar, stor och liten. Yttermått på stort handfat ø 40 cm, litet ø 35 cm, kanthöjd för både stor och liten 5,5 cm.

Into-inbyggnadstvättställ

Into är den diskreta charmören för ett kvadratsmart rum. Into-inbyggnadstvättställ är det perfekta valet för en liten tvättstuga. Inbyggnadstvättstället smälter in i omgivningen och ger dig gott om avställningsyta. Det är vårt djupaste inbyggda tvättställ som är rymligt nog för mindre handtvättar, en god vän till tvättmaskinen dessutom. Komplett håluttag för blandaren i mitten.

Temal_Design-underdel_Lempi-inbyggnadstvättställ_rosa_bottenventiler

Ton i ton

Ge badrumsinredningen en genomgående look genom att byta ut standardfärgen på bottenventilen och bräddavloppet mot en i samma färg som tvättstället. Med kombinationer av exempelvis svart eller vitt kan du antingen framhäva eller tona ner bassängens utrustning. Metallkulörer är ett stilsäkert val för din bassäng. Bland de metalliska kulörerna hittar du guldskimrande eller bronsfärgade bottenventiler samt förkromade bräddavlopp.

Färger

Into

Vit

Mattsvart

Färger

Lempi

Vit

Mattsvart

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.