Förvaringsskåp för hemmet - kombinera fritt med möbelserierna!

Våra skåp är utformade så att du enkelt kan kombinera dem med var och en av våra möbelserier, urvalet av luck- och lådfronter är detsamma i alla våra möbler. I vårt sortiment av förvaringsskåp hittar man skåp utformat för städutrustning, skåp med förvaringskorgar, högskåp, över- och underskåp samt låga förvaringslådor och toppskåp. Har du ett småknepigt utrymme kan du bygga en måttanpassad tvättstuga eller en förvaringsplats som är utformat enligt ditt behov – stort som litet. Standardhandtag ingår i skåpets pris och du väljer själv skåpets innehåll. Även förvaringskorgar kan måttanpassas med 5 cm intervall.

Högskåp

Högskåpet tar lite plats men ger gott om förvaringsutrymme. En kvadratsmart möbel där du själv väljer om du vill ha hyllor och/eller förvaringskorgar inuti – helt enligt ditt förvaringsbehov. Minsta bredd och djup för högskåp börjar vid 20 cm och ökar var 5:e cm upp till 60 cm.

Tvätt- och städskåp

Med hjälp av ett tvättskåp hålls smutskläder och rena lakan organiserade. Tvättskåpet innehåller förvaringskorgar i olika höjder och skåpets höjd är 130 cm. Städskåpets höjd är 182 cm och är utformat för rengöringstillbehör, antingen med hyllor eller med en ställning utformad för städredskap.  

Väggskåp

Väggskåpet kan väljas med en eller två luckor. Den kan också väljas med vipp- eller viklucka, alternativt som ett hörnskåp med luckor. Väggskåp kan kombineras och därav bilda en rad av flera skåp som passar ditt hem. Detta är en utformning som lämpar sig i många badrum och tvättstugor och skapar gränslösa förvaringsmöjligheter.

Bänkskåp

Ett bänkskåp kan väljas med en till två lådor eller luckor, alternativt en kombination av både luckor och lådor. Du kan även välja ett hörnskåp med en lucka eller viklucka. I vårt sortiment hittar man även de kompakta bänkskåpen med en utdragbar strykbräda som underlättar hushållssysslorna.

Tvättställsskåp

Med ett bänkskåp kan man behöva ett tvättställ där det finns tillräckligt med utrymme för en nedsänkt bassäng i skåpets övre del. Tvättställsskåpet döljer samtidigt vattenlåset och erbjuder ordentligt med förvaringsutrymme. Du kan välja bänkskåpet med lådor eller med en till två luckor. För att underlätta sopsorteringen i tvättstugan kan du också välja ett bänkskåp med sophinkar.

Låg förvaringslåda och toppskåp

Både låga förvaringslådor och toppskåp är 30 cm höga och agerar som extra förvaring under eller ovanpå ett högskåp. Med en kombination av flera låga förvaringslådor är det också möjligt att till exempel bygga en längre bänk i en korridor genom att lägga till stödfötter undertill och en bänkskiva ovanpå. 

Möbelfärger och luckmodeller

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Lackad New Country 01NC
Prisgrupp 3

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.

Webbsidan uppdateras p.g.a. ofullständig produktinfo. Vi beklagar!