Förvaringsskåp för hemmet - kombinera fritt med möbelserierna!

Våra förvaringsskåp är utformade så att du enkelt kan kombinera dem med var och en av våra möbelserier, färg och material i luck- och lådfronter är detsamma i alla våra möbler. Bland förvaringssortimentet finns skåp utformade för städutrustning, förvaringskorgar, hyllplan. Dessutom hittar man bland annat högskåp, väggskåp samt låga förvaringslådor. Har du ett utmanande utrymme till storlek eller form, kan du skapa en måttanpassad lösning som är utformat enligt ditt behov – stort som litet. Standardhandtag ingår vid val av förvaringsskåp och du väljer själv skåpets utrustning. Även våra förvaringskorgar måttanpassas som standard.

Högskåp

Högskåpet är en kvadratsmart förvaringsjätte, som inte tar upp onödig plats. Välj själv om du vill ha hyllplan och/eller förvaringskorgar inuti – helt enligt ditt behov av förvaring. Bredd- och djupstorlek på högskåp börjar vid 20 cm och ökar var 5:e cm upp till 60 cm.

Tvätt- och städskåp

Ett tvättskåp håller smutskläder och rentvätt åtskillda och organiserade. Tvättskåpet innehåller förvaringskorgar i varierad höjd med en skåphöjd på 130 cm. Städskåpets mäter 182 cm och är utformad för rengöringstillbehör, antingen med hyllor eller en ställning för städredskap.

Väggskåp

Välj ditt väggskåp med en eller två luckor. Alternativt med en vipp- eller viklucka, eller som ett hörnskåp med lucka. Väggskåpen kan kombineras och därav bilda en kvadratsmart skåprad för förvaring. Utformningen lämpar sig i både tvättstugan och badrummet och ger upphov till gränslösa förvaringsmöjligheter.

Bänkskåp

Ett bänkskåp kan väljas med en till två lådor eller luckor, alternativt en kombination av både luckor och lådor. Du kan även välja ett hörnskåp med en lucka eller viklucka. I sortimentet hittar man även det kompakta bänkskåpet med utdragbar strykbräda.

Tvättställsskåp

För att kunna skapa plats för tvättställ på ett bänkskåp behövs tillräckligt med utrymme för tvättställets bassängform. Ett tvättställsskåp både döljer vattenlås samt erbjuder ordentligt med förvaringsutrymme. Tvättställsskåpet kommer med en blindfront samt tillhörande lådor, alternativt en eller två luckor. Dessutom kan man välja plats för sophinkar till tvättställsskåpet.

Låg förvaringslåda

Med hjälp av låga förvaringslådor kan du till exempel bygga en grupp bänkar i hallen genom att lägga till stödben under och en plattform ovanpå. Lådan fungerar dessutom som förvaringsutrymme under ett högskåp eller ovanpå ett skåp med dörr. Höjden på den låga förvaringslådan är 30 cm.

Möbelfärger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.