Förvaringsskåp för hemmet - kombinera fritt med möbelserierna!

Vi har utformat våra skåp så att du enkelt kan kombinera dem till var och en av våra möbelserier, urvalet av luck- och lådfronter är detsamma i alla våra möbler. I vårt sortiment av förvaringsskåp hittar man städskåp som är utformat för städutrustning, skåp med förvaringskorgar, högskåp, över- och underskåp samt låga förvaringslådor eller toppskåp. I det där extra utrymmet kan du bygga en tvättstuga eller ett förvaringsrum som är utformat efter dina mått och ditt behov – stort som litet. Standardhandtag ingår i skåpets pris och du väljer skåpets innehåll. Till dessa skåp finns även förvaringskorgar som kan måttanpassas med 5 cm intervall.

Högskåp

Högskåpet tar upp lite plats, men ger gott om förvaringsutrymme. Det är en möbel där du kan välja mellan hyllor och förvaringskorgar enligt dina behov. Minsta bredd och djup för högskåp börjar vid 20 centimeter och ökar var 5:e cm upp till 60 centimeter.

Tvätt- och städskåp

Med hjälp av ett tvättskåp hålls smutskläder och rena lakan organiserade. Tvättskåpet innehåller förvaringskorgar i olika höjder och skåpets höjd är 130 cm. Städskåpets höjd är 182 cm och är utformat för rengöringstillbehör, antingen med hyllor eller med en ställning för städredskap.  

Väggskåp

Väggskåpet kan väljas med en eller två luckor. Den kan också väljas med vipp- eller viklucka, alternativt som ett hörnskåp med luckor. Väggskåp kan kombineras och bilda en rad av flera skåp som passar ditt hem och kan sättas in i både badrum och tvättstuga.

Bänkskåp

Ett bänkskåp kan väljas med en till två lådor eller luckor, alternativt en kombination av både luckor och lådor. Du kan även välja ett hörnskåp med en lucka eller viklucka. I vårt sortiment hittar man även de kompakta bänkskåpen med en utdragbar strykbräda som underlättar hushållssysslorna.

Diskbänkskåp

Väljer man ett tvättställ kan man behöva ett diskbänkskåp i vilket det finns tillräckligt med plats för en nedsänkt bassäng i skåpets övre del. Diskbänkskåpet döljer samtidigt vattenlåset och erbjuder ordentligt med förvaringsutrymme. Du kan välja diskbänkskåp med lådor eller med en till två luckor. För att underlätta sopsorteringen kan du också välja ett bänkskåp med sophinkar.

Låg förvaringslåda och toppskåp

Både låga förvaringslådor och toppskåp är 30 cm höga och agerar som extra förvaring under eller ovanpå ett högskåp. Med en kombination av flera låga förvaringslådor är det också möjligt att till exempel bygga en längre bänk i en korridor genom att lägga till stödfötter undertill och en bänkskiva ovanpå. 

Möbelfärger och luckmodeller

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Lackad graftgrå 11
Prisgrupp 1

GA1
Hintaryhmä 1

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Lackad New Country 01NC
Prisgrupp 3

Lackad Real Country 01RC
Prisgrupp 3

Alla badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade handfat och tvättställ i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och produkterna tillverkas av material godkända för Svanenmärkt byggande.