Tvättställ med 5 cm intervall

Våra separata tvättställ erbjuder ordentligt med avställningsyta på bassängens sidor. Tvättstället kan fästas i väggen med separata fästdon, alternativt ovanpå en badrumsmöbel. Våra rektangulära tvättställ har ett djup på 30–50 cm och en bredd på 42,5–122,5 cm, som måttanpassas med 5 cm intervall.

Stella-tvättställ

Stella har en mjukt kantig bassäng. Detta tvättställ kan fästas med väggkonsoler eller alternativt monteras fast i en bänkskiva. Det kan även utrustas med ett stödräcke.

Trend-tvättställ

Trend har en droppliknande bassängform. Detta tvättställ kan fästas med väggkonsoler eller alternativt monteras fast i en bänkskiva. Det kan även utrustas med ett stödräcke.

Mondo-tvättställ

Mondo har en lätt droppformad bassäng och kommer med avsmalnande hörn till vänster eller höger. Tvättstället fästs med väggkonsoler eller  monteras fast i en bänkskiva. Kan även utrustas med ett stödräcke.

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.