Tvättställ för tvättmaskin

I små utrymmen kombineras ofta funktionerna av ett badrum och en tvättstuga. Ett tvättställ monterad ovanpå en tvättmaskin är en kvadratsmart lösning i ett litet badrum. Välj mellan två varianter; Trend-tvättställ med en rundad bassänglinje eller ett rektangulärt Stella-tvättställ. Båda med samma funktionalitet, gott om avställningsutrymme, samt en lagom stor bassängform.

Stella-tvättställ

Den rektangulära bassängformen på Stella-tvättstället maximerar tvättutrymmet. Samtidigt som det lämnar ordentligt med avställningsyta. På Stella-tvättstället är blandaren centrerad. Blandarens hål kan flyttas vid förfrågan. Tvättställets färg är vit, vägghängd och inkluderar ett vattenlås, PopUp-bottenventil samt ett bräddavlopp.

Temal_tvättmaskinstvättställ_Trend

Trend-tvättställ

Bassängen på Trend-tvättstället är något droppformad. Dessutom är utformningen ergonomiskt rätt för just handtvätt då linjen följer händernas naturliga tvättsposition. Blandarens placering är på vänster sida, kan flyttas vid förfrågan. Tvättställets färg är vit, vägghängd och inkluderar ett vattenlås, PopUp-bottenventil samt ett bräddavlopp.

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.