MODULÄRT BADRUM

– du väljer!

Skapa ett drömbadrum helt enligt ditt behov och dina visioner med möbler från DESiGN-serien. Smått och nätt, stort och brett eller en smakfull kombination av båda. Välj möbler, färg och material, lägg till handfat och bänkskiva. DESiGN är formgivning med dig som designer. Boka tid för en kostnadsfri rådgivning med vår planerare, antingen distans eller på plats.

DESiGN = Design av dig

Som namnet antyder, DESiGN-serien bygger på formgivning med dig som designer. Kombinera skåp, bänkskivor och handfat i olika storlekar och färger för att skapa din personliga stil. DESiGN är det perfekta estetiska valet och samtidigt en flexibel och funktionell problemlösare för de mindre badrummen. En kompakt möbeluppsättning eller en vägg till vägg-lösning för förvaring – du bestämmer. Utforska DESiGN-seriens flexibla sortiment.
Du kan välja någon av standardfärgerna eller som tillval beställa våra möbler i alla olika NCS-kulörer.

DESiGN:a i våningar

DESiGN-seriens underdelar av olika storlekar kan också placeras på varierande höjder. Lägg till ett väggskåp, en spegel eller spegelskåp för att skapa en helhet. DESiGN-underdelen med en låda är 30 cm hög, vilket även garanterar funktion i mindre utrymmen. Den sofistikerade Velvet-färgen ultramatt greige kombinerat med det vackert guldskimrande Loop-handfatet framhäver en lyxig look.

DESiGN:a sida vid sida

En elegant möbelgrupp med gott om förvaring skapas genom att kombinera två underskåp. Du kan välja underdelarna i valfri bredd från 30–90 cm med 5 cm intervall. Den stilfulla HI-MACS®-kompositskivan känns helt rätt i ett modernt badrum eller tvättstuga och det eleganta Loop-handfatet fulländar den exklusiva känslan. I lådan finns en antislipmatta som håller alla saker på plats. Som tillval kan du beställa en lådavdelare.

Perfekta tillsammans

DESiGN-möbelserien är den perfekta plattformen för spektakulära handfat. En lätt och luftig möbelgrupp skapas genom att sammanfoga två breda underskåp parallellt. Den raka skåplinjen kan fortsätta längs hela väggen, eller så kan tvättutrymmet koncentreras på ett skåp. Lägg till en snygg bänkskiva på underskåpet och fullända helheten med ett vackert fristående handfat.

DESiGN:a från vägg till vägg

Vi har ett brett måttutbud på våra möbler och alla produkter vi tillverkar kan kombineras med varandra. Därav kan du skräddarsy ditt drömbadrum med olika storlekar på skåp, speglar eller spegelskåp, kanske rentav som en heltäckande vägg till vägg-lösning. På bilden har vi kombinerat DESiGN-underdelar med ett Choice-spegelskåp samt ett Modula-bänktvättställ vilket maximerar förvaringsmöjligheterna.

En nypa lantlig romantik

Utöver bänkskiva och handfat väljer du de luck- och lådfronter du vill ha på dina möbler. Badrummet får en nypa härlig lantlig romantik med Country-fronterna, New Country och Real Country. Notera i bilden hur kombinationen av olika djupstorlekar på underdelarna framkallar extra utrymme (48 cm och 38 cm).
Utöver våra standardhandtag omfattar vårt sortiment ett utbud av knopphandtag, trådhandtag och bågformade handtag. Det inkluderar även de sköna läderhandtagen som kan monteras vågrätt, lodrätt eller i form av en ögla. 

FÄRGER

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Lackad grafitgrå 11
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Lackad vit New Country
Prisgrupp 3

Lackad vit Real Country
Prisgrupp 3

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möbler i Nakkila och emaljerade tvättställ och handfat i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och vi tillverkar även produkter av material godkända för Svanenmärkt byggande.