Modulärt badrum

– design av dig!

Skapa ett drömbadrum helt enligt ditt behov och dina visioner med möbler från DESiGN-serien. Smått och nätt, stort och brett eller en smakfull kombination av båda. Välj möbler, färg och material, lägg till handfat och bänkskiva. DESiGN är formgivning med dig som designer.

DESiGN = Design av dig

Som namnet antyder, DESiGN-serien bygger på formgivning med dig som designer. Kombinera skåp, bänkskivor och handfat i olika storlekar och färger för att skapa din personliga stil. DESiGN är det perfekta estetiska valet och samtidigt en flexibel och funktionell problemlösare för de mindre badrummen. En kompakt möbeluppsättning eller en vägg till vägg-lösning för förvaring – du bestämmer. 
Välj din möbelsammansättning i någon av våra standardfärger. Som tillval kan du även beställa våra möbler i de alla 1950 NCS-kulörerna.

DESiGN:a i våningar

DESiGN-seriens underdelar av olika storlekar kan också placeras på varierande höjder. Lägg till ett väggskåp, en spegel eller spegelskåp för att skapa en helhet. DESiGN-underdelen med en låda är 30 cm hög, vilket även garanterar funktion i mindre utrymmen. Den sofistikerade Velvet-färgen ultramatt greige kombinerat med det vackert guldskimrande Loop-handfatet framhäver en exklusiv look.
                                             

Naturliga nyanser

Naturens egna nyanser skapar en tidlös färgpalett som aldrig blir omodern. En elegant möbelgrupp med gott om förvaring kan uppnås genom att kombinera två lådor med en sidolucka. Den lyxiga HI-MACS®-kompositskivan känns helt rätt i ett modernt badrum. Love-handfatet fulländar den eleganta känslan. I lådorna finns antislip-mattor som håller sakerna på plats. Praktiska lådavdelare som tillval.                                                 

Perfekta tillsammans

DESiGN-möbelserien är den perfekta plattformen för spektakulära handfat. En lätt och luftig möbelgrupp skapas genom att sammanfoga två breda underskåp parallellt. Den raka skåplinjen kan fortsätta längs hela väggen, eller så kan tvättutrymmet koncentreras på ett skåp. Lägg till en snygg bänkskiva på underskåpet och fullända helheten med ett vackert fristående handfat.

Temal_Relax-handfat_färg-Black-Pearl-Himacs_Design-underdel_classic-spegelskåp

DESiGN:a från vägg till vägg

Vi har ett brett måttutbud på våra möbler och alla produkter vi tillverkar kan kombineras med varandra. Därav kan du skräddarsy ditt drömbadrum med olika storlekar på skåp, speglar eller spegelskåp, kanske rentav som en heltäckande vägg till vägg-lösning.

En nypa lantlig romantik

Utöver bänkskiva och handfat väljer du de luck- och lådfronter du vill ha på dina möbler. Badrummet får en nypa lantlig romantik med New Country-fronterna. Med kombinationer av olika djupstorlekar på underdelarna kan du på ett flexibelt sätt skapa extra utrymme (bild ovan, djup 48 cm samt 38 cm). 

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Lackad vit New Country
Prisgrupp 3

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.