Modulärt badrum

– design av dig!

Skapa ett drömbadrum helt enligt ditt behov och dina visioner med möbler från DESiGN-serien. Smått och nätt, stort och brett eller en smakfull kombination av båda. Välj möbler, färg och material, lägg till handfat och bänkskiva. DESiGN är formgivning med dig som designer.

DESiGN = Design av dig

Som namnet antyder, DESiGN-serien på formgivning med dig som designer. Kombinera underdelar, bänkskivor och handfat i olika storlekar och färger för att skapa din personliga stil. DESiGN är det perfekta estetiska valet och samtidigt en flexibel och funktionell problemlösare för de mindre badrummen. En kompakt möbeluppsättning eller en vägg till vägg-lösning för förvaring – bestäm själv. 
Välj en möbelsammansättning i någon av våra standardfärger. Som tillval kan du även beställa våra möbler i 15 olika Norden-kulörer.

Perfekta tillsammans

DESiGN-möbelserien är den perfekta plattformen för spektakulära handfat. En lätt och luftig möbelgrupp skapas genom att sammanfoga två breda underskåp parallellt. Den raka skåplinjen kan fortsätta längs hela väggen, eller så kan tvättutrymmet koncentreras på ett skåp. Lägg till en snygg bänkskiva på underskåpet och fullända helheten med ett vackert fristående handfat.

 

DESiGN - sida vid sida

En möbelgrupp som både ser snygg ut och erbjuder bra förvaringsutrymme tas fram genom att kombinera två underdelar. Välj bland breddmått mellan 30-90 cm på underdelen i olika tre höjder, beroende på modell: 30, 44 och 59 cm. Onni-handfatet underlimmas under bänkskivan och i kombination med den snygga HI-MACS kompositbänkskivan lämpar de sig för ett modernt badrum eller en tvättstuga.                                  

DESiGN:a i våningar

DESiGN-seriens underdelar av olika storlekar kan också placeras på varierande höjder. Lägg till ett väggskåp, en spegel eller spegelskåp för att skapa en helhet. DESiGN-underdelen med en låda är 30 cm hög, vilket även garanterar funktion i mindre utrymmen. Velvet-färgen ultramatt svart kombinerat med det matchande matta Loop-handfatet ger badrummet en raffinerat uttryck.

DESiGN:a från vägg till vägg

Vi har ett brett måttutbud på våra möbler och alla produkter vi tillverkar kan kombineras med varandra. Därav kan du skräddarsy ditt drömbadrum med olika storlekar på skåp, speglar eller spegelskåp, kanske rentav som en heltäckande vägg till vägg-lösning.

För mindre utrymmen

För de allra minsta utrymmena kan DESIGN-möbler komponeras av endast en låg underlåda, där du väljer en valfri underdel och ett handfat. Bilden visar två DESIGN-underdelar, sida vid sida, möbelfärgen är Velvet svart.

Inuti DESiGN

Den höga DESiGN-möbeln med låda har låga sidor för att göra innehållet lättillgängligt. Handfatets platsbesparande vattenlås garanterar smidig förvaring av större flaskor och andra tillbehör. Antislip-matta finns tillgänglig som tillval för lådor, och hjälper till att hålla sakerna på sin plats. Lådavdelare finns även tillgängliga som tillval. 

DESiGN med ljusspegel

Runda former och böjda linjer lämpar sig väl med våra DESiGN-möbler. Den runda Hohto-spegeln är en ljusspegel med svart ram som reflekterar en stämningshöjande belysning bakom bågen. Ljusspeglar ingår bland de kompletterande produkterna hos oss som namnet antyder, kompletterar vårt eget sortiment.

DESiGN - välj din färg

Utöver våra standardfärger kan DESiGN-möbler även beställas i 15 ljuvliga kulörer från Norden-färgkartan. Färgen appliceras på möblerna som ett specialarbete, och lackningen inkluderar ram, luckor och lådor. På bilden syns Norden-kulören, Angora.

DESiGN =
möbel + bänkskiva + handfat + handtag

DESiGN-möbler levereras förmonterade. I leveranser ingår alltid möbelstommen, valda lådor och luckor, en komplett fästmekanism, gångjärn och glidskenor. Du designar helheten och handplockar bänkskiva, handfat och handtag!

DESiGN Universal

DESIGN Universal är en underdel som innehåller två nedre lådor. DESIGN Universal är även designad för att passa handfat och diskhoar från andra tillverkare och olika ytmaterial. Produktens toppdel har ett urtag för vattenlåset.

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Norden-tillvalsfärger

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.