Ljusspeglarna Kajo, Lumi, Hohto och Halo

Komplettera badrummet eller tvättstugan med en stilsäkert val; den runda ljusspegeln. Den runda formen mjukar upp en vanligtvis ganska kantig badrumsmiljö och tillför även en modern och elegant känsla. Välj bland våra fyra olika modeller, Lumi, Halo, Kajo och Hohto. Alla ljusspeglarna finns dessutom i två olika storlekar. Ljusspeglarna är utrustade med en ren färgtemperatur på 4000 K och samtliga har skyddsklass IP44.

Kajo-ljusspegel

Kajo-ljusspegeln är en sofistikerad rund spegel som drar blicken till sig. Den vita ramen omsluter den runda formen och bakom spegeln döljer sig ett LED-band. LED-bandet skapar en ren färgtemperatur på 4000 K. Kajo-ljusspegel finns i två storlekar, Ø 600 mm, samt Ø 800 mm. Upphängning med konsollist.

Lumi-ljusspegel

Lumi-ljusspegel är en rund spegel med en 38 mm bred sandblästrad utkant. Bakom ljusspegeln döljer sig ett effektivt LED-band med ren färgtemperatur på 4000 K. Lumi-ljusspegel finns i två storlekar, Ø 600 mm, samt Ø 750 mm. Upphängning med konsollist.

Hohto-ljusspegel

Hotho-ljusspegel är en stilren ljusspegel med en rund form och en svart ram. Bakom ljusspegeln döljer sig ett effektivt LED-band med ren färgtemperatur på 4000 K. Hohto-ljusspegel finns i två storlekar, Ø 600 mm, samt Ø 800 mm. Upphängning med konsollist.

Halo-ljusspegel

Halo-ljusspegel är en minimalistisk ljusspegel med en rund form. Bakom ljusspegeln sitter ett effektivt LED-band som avger en ren färgtemperatur på 4000 K. Halo-ljusspegel finns i två storlekar, Ø 600 mm, samt Ø 800 mm. Upphängning med konsollist.

En rymlig känsla

En rund ljusspegel i badrummet eller tvättstugan skapar både rum och ljus. Förutom att dess kurvade form mjukar upp de annars kantiga linjerna, reflekteras ytorna omkring vilken skapar en känsla av rymlighet. Den inbyggda belysningen på 4000 K bidrar till att skapa en rofylld stämning.

Hohto och Loop

Den runda Hohto-spegeln är en ljusspegel med svart ram som skapar en stämningsfull belysning. I kombination med Loop-handfatet bildas en vacker duo som genast fångas utav blicken. Skapa din speciella badrumsmiljö med former och färger som skapar den sinnesstämning du är ute efter.

Alla runda ljusspeglar uppfyller kraven för skyddsklass IP44 och har en färgtemperatur på 4000 K.