Highlight-spegelskåp

En klassisk skönhet

Highlight-spegelskåpets övre ramp är försedd med LED-belysning som lyser upp spegeln samt en nedre ramp som är försedd med LED-tvättställsbelysning. Bakom spegelskåpets dörrar döljer sig justerbara hyllor av glas och gott om förvaringsplats. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Eleganta linjer

Eleganta Highlight är ett minimalistiskt och stilrent spegelskåp som passar olika sorters stilval på badrummet. Det nätta formspråket är vackert i all sin enkelhet men kompletteras även bra med färg eller trämotiv. Spegelskåpets smala LED-ramp har en modern form och sprider ljus åt den som vill spegla sig, samtidigt som den nedre LED-rampen sprider ljus över tvättstället.

Om belysningen

Våra egentillverkade spegelskåp har som standard 4000 K i LED-belysningen vilket sprider ett rent ljus som lämpar sig i badrummet. Belysningen kan även bytas ut till 3000 K i de spegelskåp som har breddmåtten 40-80 cm.

Spegel, spegel på väggen där

Våra speglar och spegelskåp tillverkas vid vår fabrik i Nakkila av fuktbeständiga och målade MDF- eller laminatskivor, med eller utan trämotiv. Våra spegelskåp har alltid dubbelsidiga spegeldörrar, justerbara glashyllor och dubbelt eluttag som du kan välja mellan att placera på höger eller vänster sida inuti skåpet.

Hyllor av glas

Bakom spegelskåpets dörrar döljer sig justerbara hyllor av glas och gott om förvaringsplats. Glashyllorna är 6 mm tjocka och vilar på robusta metallfästen.

Produktbeskrivning

  • dubbelsidiga spegeldörrar
  • glashyllor
  • dolda gångjärn med dämpning
  • förstorande sminkspegel finns som tillval
  • dubbelt eluttag med valbar placering
  • FI-certifierad
  • CE-godkänd
  • Skyddsklass IP44

Med en dörr

Bredd 40–60 cm, höjd 68 cm,
djup 16 / 25 cm

Med två dörrar

Bredd 50–100 cm, höjd 68 cm,
djup 16 / 25 cm

Med tre dörrar

Bredd 110 och 120 cm, höjd 68 cm, 
djup 16 / 25 cm

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Alla speglar och spegelskåp tillverkas i Finland. De har kvalitetsmärkningarna Nyckelflaggan och Design from Finland tilldelat av Förbundet för Finländskt Arbete. De är certifierade av SGS Fimko (FI och CE) och uppfyller kraven för skyddsklass IP44.