Fristående handfat

Våra fristående handfat i emalj är enkla att montera ovanpå en bänkskiva eller ett underskåp. Love- och Aatos-handfaten finns i vitt och grått medan Relax- och Loop-handfaten finns i flera olika färger.

Smäckert och slitstark

Våra fristående handfat är enkla att montera ovanpå en bänkskiva eller ett underskåp. Trots sitt smäckra yttre, är våra handfat tillverkade av det hårda och hållbara materialet stål. Ytan har emaljerats och bildar en slitstark och hygienskt emaljbeläggning som är enkel att hålla ren. Det elegant rundade handfatet är en kompakt lösning för ett mindre badrum och lämnar plats för avställningsyta till badrumsartiklar. Den rundade ljusspegeln kompletterar handfatets uppmjukande effekt.  

Temal_Relax-handfat_vit_Design-underdel

Handfat i fokus

Emalj är glaserat stål. Till skillnad från porslin kan stål bearbetas till tunna former, vilket gör det möjligt för oss att formge eleganta och hållbara handfat med en individuell design. Våra smäckra handfat Loop, Love och Relax monteras ovanpå bänkskivan eller underskåpet. Ett vackert handfat blir en iögonfallande och även praktisk mittpunkt i badrummet.

Aatos

Under Aatos-handfatets smäckra form döljer sig en stark stålstomme, skyddad av en hållbar och hygienisk emaljering. Den ovala formen på handfatet påminner om ett famntag, vilket borgar för en trygg tvättstund utan vattenstänk. Finns i vitt och grått.

Temal_Loop-handfat_guld_Design-underdel

Loop-handfat

Loop-handfatet är badrummets stolta skönhet. Med sina tunna och höga kanter samt rundade form påminner det om ett traditionellt tvättfat från förr. De smäckra linjerna i kombination med en hållbar och slitstark emaljerad yta gör Loop-handfatet både stiligt och funktionellt. För den som vill satsa på något extra lyxigt är handfatets metallfärger något alldeles speciellt. Handfatet finns i flera olika färgval, bland annat i vitt, svart, rosa, guld/vitt samt gunmetal/vitt.

Love-handfat

Love-handfatet har en lägre form som bereder gott om tvättutrymme samtidigt som den skyddar mot vattenstänk. Utformingen är elegant inbjudande och perfekt om du vill lägga en individuell touch till badrumsinredningen. Det attraktiva Love-handfatet kan kombineras med DESiGN-serien. Ett handfat som monteras på bänkskivan kräver eventuellt lite mer utrymme, kolla därför alltid vår kompatibilitetstabell om vilka handfat som går ihop med vilka badrumsmöbler. Love-handfatet har en diameter om 45 cm.

Temal_Relax-handfat_Design-underdel_väggskåp_vit_läderhandtag

Relax-handfat

Det vackra designen på Relax-handfatet bär formen av en skål och har en lämplig höjd för handtvätt. Handfatet är både hållbart och slitstarkt. Med en diameter om endast 33,5 cm är handfatet lämpligt för små utrymmen. Relax monteras ovanpå en krombeklädd ring som skapar höjd. Finns i vitt, rosa, svart, mattsvart och gunmetal.

Färger

Loop-handfat

Vit

Svart

Mattsvart / vit

Gunmetal / vit

Guld / vit

Rosa / vit

Grå

Grå / vit

Färger

Aatos-handfat

Vit

Grå

Färger

Love-handfat

Vit

Grå

Färger

Relax-handfat

Vit

Temal_Relax-handfat_grå

Grå

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.