Fristående handfat

Våra fristående handfat i emalj är enkla att montera ovanpå en bänkskiva eller ett underskåp. Love- och Aatos-handfaten finns i vitt och grått medan Relax- och Loop-handfaten finns i flera olika färger.

Smäckert och slitstark

Våra fristående handfat är enkla att montera ovanpå en bänkskiva eller ett underskåp. Trots sitt smäckra yttre, är våra handfat tillverkade av det hårda och hållbara materialet stål. Ytan har emaljerats och bildar en slitstark och hygienskt emaljbeläggning som är enkel att hålla ren. Det elegant rundade handfatet är en kompakt lösning för ett mindre badrum och lämnar plats för avställningsyta till badrumsartiklar. Den rundade ljusspegeln kompletterar handfatets uppmjukande effekt.  

Temal_Relax-handfat_vit_Design-underdel

Handfat i fokus

Emalj är glaserat stål. Till skillnad från porslin kan stål bearbetas till tunna former, vilket gör det möjligt för oss att formge eleganta och hållbara handfat med en individuell design. Våra smäckra handfat Loop, Love och Relax monteras ovanpå bänkskivan eller underskåpet. Ett vackert handfat blir en iögonfallande och även praktisk mittpunkt i badrummet.

Aatos

Under Aatos-handfatets smäckra form döljer sig en stark stålstomme, skyddad av en hållbar och hygienisk emaljering. Den ovala formen på handfatet påminner om ett famntag, vilket borgar för en trygg tvättstund utan vattenstänk. Finns i vitt och grått.

Loop-handfat

Loop-handfatet är badrummets stolta skönhet. Med sina tunna och höga kanter samt rundade form påminner det om ett traditionellt tvättfat från förr. De smäckra linjerna i kombination med en hållbar och slitstark emaljerad yta gör Loop-handfatet både stiligt och funktionellt. För den som vill satsa på något extra lyxigt är handfatets metallfärger något alldeles speciellt. Handfatet finns i flera olika färgval, bland annat i vitt, svart, rosa, guld/vitt samt gunmetal/vitt.

Love-handfat

Love-handfatet har en lägre form som bereder gott om tvättutrymme samtidigt som den skyddar mot vattenstänk. Utformingen är elegant inbjudande och perfekt om du vill lägga en individuell touch till badrumsinredningen. Det attraktiva Love-handfatet kan kombineras med DESiGN-serien. Ett handfat som monteras på bänkskivan kräver eventuellt lite mer utrymme, kolla därför alltid vår kompatibilitetstabell om vilka handfat som går ihop med vilka badrumsmöbler. Love-handfatet har en diameter om 45 cm.

Relax-handfat

Det vackra designen på Relax-handfatet bär formen av en skål och har en lämplig höjd för handtvätt. Handfatet är både hållbart och slitstarkt. Med en diameter om endast 33,5 cm är handfatet lämpligt för små utrymmen. Relax monteras ovanpå en krombeklädd ring som skapar höjd. Finns i vitt, rosa, svart, mattsvart och gunmetal.

Oodi-handfat

Oodi är ett handfat vars mjukt rektangulära form maximerar tvättutrymmet. Handfatet installeras ovanpå bänkskivan och de höga kanterna skyddar från vattenstänk. Handfatet lämpar sig både i badrummet och i tvättstugan.  Det emaljerade handfatets graciösa form har en stomme av stål. Mått L47 cm, H 10 cm, D28 cm. Finns i färgerna vitt och mattsvart. 
Tillgänglig hos våra återförsäljare från maj 2023.

Färger

Loop-handfat

Vit

Mattsvart

Mattsvart / vit

Mörk metallglans / vit

Färger

Aatos-handfat

Vit

Mattsvart (bild kommer)

Färger

Love-handfat

Vit

Mattsvart (bild kommer)

Färger

Relax-handfat

Vit

Mattsvart

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.