Förvaring för badrum

Vi har designat våra förvaringsskåp så att du enkelt kan kombinera dem med samtliga tvättställsmöbler från Temal. Alla skåp och möbler tillverkas i Finland på vår fabrik i Nakkila enligt kvalitetskraven för ISO 9011. Standardfärgerna är lackad vit, grafitgrå, ljus ek, svart trä, och högblank vit. Som tillval kan du även välja bland alla 1950 olika NCS-kulörer. Standardhandtag ingår alltid i priset.

Högskåp

Tvättställsskåp och högskåp är en kompakt kombination. Utöver standardskåpet med hyllor kan du även välja skåp med öppen hyllkonstruktion eller glashyllor, eller en hög dörrspegel med bredden 40 eller 45 cm.

Väggskåp

Väggskåpet i ditt badrum kan ha stående eller liggande utformning. Den kan förses med en eller två luckor, med vipplucka eller viklucka. Du kan också kombinera väggskåp med olika mått för att maximera förvaringsytan på en hel vägg i ditt badrum, eller välja ett enkelt mini-väggskåp med ynka 30 cm i bredd.

Färger

Lackad vit 01
Prisgrpuu 1

Svart trä B2
Prisgruppä 1

Ljus tre
Prisgrupp 1

Lackad graftgrå 11
Prisgrupp 1

GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Lackad New Country 01NC
Prisgrupp 3

Lackad Real Country 01RC
Prisgrupp 3

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möbler i Nakkila och emaljerade tvättställ och handfat i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och vi i tillverkar även produkter av material godkända för Svanenmärkt byggande.