Förvaring i badrummet

Våra förvaringsskåp kan enkelt kombineras med samtliga tvättställsserier från Temal. Alla skåp och möbler tillverkas i Finland på vår fabrik i Nakkila enligt kvalitetskraven för ISO 9011. Bland standardfärgerna hittar du bland annat lackad vit, ljus ek, svart trä och högblank vit. Som tillval kan du även välja bland alla de 1950 NCS-färgerna. Standardhandtag ingår alltid i priset.

Högskåp

Det höga förvaringsskåpet är ett kompakt tillägg till underskåpet. Välj högskåp med antingen en hel dörr kombinerat med hyllor eller med öppet hyllplan och glashylla. I bredderna 40 och 45 cm kan du även välja en hög spegel på högskåpets framsida som tillval. 

Väggskåp

Väggskåpet i ditt badrum kan ha en stående eller liggande utformning. Den kan förses med en eller två luckor, med vipplucka eller viklucka. Du kan också välja väggskåp med olika mått för att maximera förvaringsytan på en hel vägg i ditt badrum, alternativt välja ett mindre väggskåp med endast 30 cm i bredd.

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Lackad New Country 01NC
Prisgrupp 3

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.