ERGO -stödram för tvättmaskin

Tvättmaskin och / eller torktumlare kan höjas till en ergonomisk arbetshöjd med ERGO-stödramen. Den robusta aluminiumstommen tål intensiv användning och nedtill hittar man en rejält tilltagen förvaringslåda. ERGO1+ är en stödram för en maskin som även innehåller ett väggskåp och ERGO2 har stödramar som ger plats åt två maskiner.

ERGO1 enkel maskinstödram

ERGO1 är en stödram för en tvättmaskin som är robust och stabil tack vare dess stomme som är tillverkad av anodiserad aluminium. ERGO1 inkluderar även en förvaringslåda nedtill.

ERGO1+ maskinstödram & toppskåp

ERGO1+ är en stödram är för en maskin som även inkluderar ett toppskåp.

ERGO2 två maskinstödramar

Utöver utrymmet för en tvättmaskin kan stödramen på ERGO2 även rymma en torktumlare. Förvaringslådorna nedanför skapar dessutom utrymme för förvaring.

ERGO2+ två maskinstödramar & toppskåp

ERGO2+ består av robusta stödramar som gör plats åt två maskiner. Inkluderar även två toppskåp samt två förvaringslådor nedtill.

En ergonomisk tvättstund

Den robusta aluminiumramen på ERGO-ställningen tål intensiv användning och är den mest kraftiga konstruktionen på marknaden. Du kan placera ERGO -stödramen var du vill, på höjden eller i sidled. Samtidigt förbättrar  du ergonomin i vardagssysslorna. Stödramen inkluderar en mjukstängande låda för förvaring med marknadens mest utvecklade glidskenor. 

ERGO1

Med stödramen på ERGO1 kan tvättmaskinen eller torktumlaren anpassas till din rätta arbetshöjd, vilket ökar den ergonomiska aspekten av vardagssysslorna. Frisidorna och hyllplanen når ända ut på maskinens ändar vilket skapar en helhetskänsla. Välj mellan åtta standardfärger.

ERGO1+

Utöver den låga förvaringslådan nedanför stödramen för en maskin har ERGO1+ även ett toppskåp, vilket maximerar förvaringsmöjligheterna på höjden. ERGO1+ innehåller en låg förvaringslåda, en laminatskiva under maskinen, ett toppskåp, två frisidor samt handtag.

ERGO2 för två maskiner

ERGO2 är en stödram för två maskiner som lämpar sig för tvättmaskin och torktumlare sida vid sida. Förvaringslådorna nedanför stödramen skapar ytterligare förvaringsmöjligheter i tvättstugan. Välj mellan åtta standardfärger. Mått: B 124 cm, H 128.5 cm, D 60 cm.

ERGO2+ för två maskiner och toppskåp

ERGO2+ är en stödram för två maskiner sida vid sida, ovanför finns rymliga toppskåp. Förvaringslådorna nedanför stödramen ger ytterliggare förvaringsmöjlighter i tvättstugan. Välj mellan åtta standardfärger. Mått: B 124 cm, H 128.5 cm, D 60 cm.

På höjden

Ovanpåliggande maskiner kan också kapslas in med höga frisidor, vilket skapar ett enhetligt intryck i badrummet eller i tvättstugan.

Behöver du planeringshjälp?
Kontakta gärna vår planerare genom att klicka här.

Alla badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade handfat och tvättställ i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och produkterna tillverkas av material godkända för Svanenmärkt byggande.