ERGO-ställning för tvättmaskin

Tvättmaskin och torktumlare kan höjas till en ergonomisk arbetshöjd med ERGO-ställningen. Den robusta aluminiumstommen tål intensiv användning och nedtill hittar man en rymlig förvaringslåda. ERGO1+ är en ställning för en maskin som även innehåller ett väggskåp och ERGO2 har ställningar som ger plats åt två maskiner.
Du kan kontakta vår kundtjänst för ytterligare information vid behov, order@temal.se
Ergo på Produktkatalogen s. 160-163

Temal_tvättstuga_Ergo_1

ERGO1 enkel ställning

ERGO1 är en ställning för en tvättmaskin som är robust och stabil tack vare dess stomme som är tillverkad av anodiserad aluminium. ERGO1 inkluderar även en förvaringslåda nedtill.

Temal_tvättstuga_grönt

ERGO1+ ställning & toppskåp

ERGO1+ är en ställning är för en maskin som inkluderar ett toppskåp och ett lågskåp.

Temal_tvättstuga_ergo

ERGO2 två ställningar

Utöver utrymme för tvättmaskinen rymmer ställningen på ERGO2 även plats för en torktumlare. Lågskåpen nedtill skapar dessutom förvaringsplats.

Temal_Ergo_2+

ERGO2+ två ställningar & toppskåp

ERGO2+ består av robusta ställningar som gör plats åt två maskiner. Inkluderar även två toppskåp samt två lågskåp nedtill.

Temal_Ergo2_tvättstuga

En ergonomisk tvättstund

Den robusta aluminiumramen på ERGO-ställningen tål intensiv användning och är den mest kraftiga konstruktionen på marknaden. Du kan placera ERGO -ställningen var du vill, på höjden eller i sidled. Samtidigt förbättrar  du ergonomin i vardagssysslorna. Ställningen inkluderar ett mjukstängande lågskåp för förvaring, med marknadens mest utvecklade glidskenor. 

Temal_Ergo

ERGO1

Med ställningen på ERGO1 kan tvättmaskinen eller torktumlaren anpassas till din rätta arbetshöjd, vilket ökar den ergonomiska aspekten av vardagssysslorna. Frisidorna och hyllplanen når ända ut på maskinens ändar vilket skapar en helhetskänsla. Välj mellan sju standardfärger.

Temal_tvättstuga_grönt

ERGO1+

Utöver lågskåpet nedanför ställningen för en maskin har ERGO1+ även ett toppskåp, vilket maximerar förvaringsmöjligheterna på höjden. ERGO1+ innehåller en låg förvaringslåda, en laminatskiva under maskinen, ett toppskåp, två frisidor samt handtag.

Temal_tvättstuga_ergo

ERGO2 för två maskiner

ERGO2 är en ställning för två maskiner som lämpar sig för tvättmaskin och torktumlare sida vid sida. Lågskåpen nedanför ställningen skapar ytterligare förvaringsmöjligheter i tvättstugan. Välj mellan sju standardfärger. Mått: B 124 cm, H 128.5 cm, D 60 cm.

Temal_Ergo_2+

ERGO2+ för två maskiner och toppskåp

ERGO2+ är en ställning för två maskiner sida vid sida, ovanför finns rymliga toppskåp. Lågskåpen nedanför ställningen ger ytterliggare förvaringsmöjlighter i tvättstugan. Välj mellan sju standardfärger. Mått: B 124 cm, H 128.5 cm, D 60 cm.

Temal_tvättstuga_ergo

På höjden

Ovanpåliggande maskiner kan också kapslas in med höga frisidor, vilket skapar ett enhetligt intryck i tvättstugan.

Temal_tvättstuga_Ergo_2

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.