NEW COUNTRY- OCH REAL COUNTRY-FRONTER TILL LÅDOR OCH LUCKOR

Passar alla våra möbelserier!

Profilfronterna i Country-serien lämpar sig för våra tvättställsskåp samt möblerna i tvättstugan och förvaringutrymmet. Real Country-fronterna är försedda med ett flertal dekorativa skåror, medan New Country-fronterna ger ett mer linjerent uttryck.

Stella & New Country

Vårt Stella-tvättställsskåp med två luckor är en klassiker, vars helvita knopphandtag fräschar upp stämningen i badrummet. Utöver våra standardhandtag hittar man även en blandad kompott av tillvalsmodeller. Till våra nyheter hör bland annat knopphandtag i allt från vitt och svart till mässing, krom, rostfritt stål och borstad mässing.

Mondo & New Country

Mondo är en möbelserie för trånga rum och kluriga ingångar, där avsmalnande hörn ger extra utrymme runt möbeln. De linjerena New Country-fronterna betonar den smidiga formen på Mondos avsmalnande hörn. Kombinerat med det patinerade standardhandtaget Tacu, så är stilen fulländad.

Design, Lempi & New Country

Genom att kombinera olika djupmått på möblerna skapar du enkelt mer utrymme i badrummet. Möbeln till vänster i bilden ovanför visar en kombination av en 48 cm djup Design-underdel med New Country-fronter och ytterligare en 38 cm djup underdel till höger. Inbyggnadstvättstället Lempi greppar blickfånget och läderhandtag plussar på trivselfaktorn i det långsmala badrummet.

Design, Modula & Real Country

Kombinationen av ett Modula-tvättställ och Real Country-fronter bildar ett harmonisk utseende. Med Design-seriens moduler kan du bygga en unik badrums- eller förvaringsuppsättning genom att kombinera olika möbler, storlekar och färger helt efter din smak. Utöver vitt som standardfärg kan du även beställa Country-seriens fronter som tillval i någon av de alla 1950 NCS-kulörerna. 

Trend & New Country

Country-frontseriens profilerade fronter ger en trivsam lager-på-lager-känsla i badrummet och passar många olika stilar och stämningar. Med ett stilrent Trend-tvättställsskåp med valfriheten av färg och handtag är stämningen lätt att föra i önskad riktning, från traditionell lantlig romantik till en modernare touch.

Real Country & stödfötter

Underskåpen kan kombineras med möbelliknande fötter som bidrar till möbelgruppens trivsamma utseende. Samtidigt stöder de möbeln vid behov om monteringsväggen är ostabil. De runda justerbara stödfötterna finns i svart, vitt och borstat stål samt i två olika höjder, 9–13 cm och 14–23 cm. Kromfärgade kantiga på 9 cm eller 14,7 cm höga stödfötter, samt vita 5,5 cm höga stödfötter.

Stella New Country

Lackad vit 
Med lådor eller luckor
Prisgrupp 3

Trend Real Country

Lackad vit 
Med lådor eller luckor
Prisgrupp 3

Mondo New Country

Lackad vit 
Med lådor och luckor
Prisgrupp 3

Mondo Real Country

Lackad vit 
Med lådor och luckor
Prisgrupp 3

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möbler i Nakkila och emaljerade tvättställ och handfat i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och vi tillverkar även produkter av material godkända för Svanenmärkt byggande.