Country-fronter till lådor och luckor

Upptäck New Country i alla våra möbelserier!

De profilerade New Country-fronterna hittar du på våra tvättställsskåp, tvättstuge- samt förvaringsmöbler. Linjerna tillför en estetisk touch för ett stilsäkert badrum. Utformingen bryter dessutom ljuset på ett vackert sätt och skapar karaktär. Utöver vitt som standardfärg finns Country-fronter som tillval i alla 1950-färger från NCS-färgkartan.

Stella & New Country

Vårt Stella-tvättställsskåp med luckor är en klassiker, vars helvita knopphandtag kompletterar inredningsstilen i badrummet. Utöver våra standardhandtag hittar man även estort urval av tillvalsmodeller. Upptäck bland annat det poppiga knopphandtaget i allt från vitt och svart till mässing, krom, rostfritt stål och borstad mässing.

Mondo & New Country

Mondo är en möbelserie för små rum och kluriga ingångar, där avsmalnande hörn ger extra utrymme runt möbeln. De linjerena New Country-fronterna betonar den smidiga formen på Mondos avsmalnande hörn. Kombinerat med det patinerade standardhandtaget Tacu, är den trivsamma stämningen fulländad.


                 

Design, Lempi & New Country

Genom att kombinera olika djupmått på möblerna skapar du enkelt mer utrymme i badrummet. Möbeln till vänster i bilden ovanför visar en kombination av en 48 cm djup Design-underdel med New Country-fronter och ytterligare en 38 cm djup underdel till höger. Inbyggnadstvättstället Lempi greppar tag i blickfånget och läderhandtag adderar trivselfaktor i det långsmala badrummet.

Trend & New Country

Country-frontseriens profilerade fronter ger en trivsam lager-på-lager-känsla i badrummet och passar många olika stilar och stämningar. Med ett stilrent Trend-tvättställsskåp och valfriheten bland färg och handtag är stämningen lätt att föra i önskad riktning. Från traditionell lantlig romantik till en modernare touch.

Välj din färg

Utöver våra sju standardfärger finns våra tvättställsskåp, tvättstuge- samt förvaringsskåp i alla de 1950 färgerna från NCS-färgkartan. Du kan även få de profilerade New Country-fronterna i valfri NCS-kulör. När en NCS-färg väljs, genomförs utförandet som ett specialarbete där färgen omfattar såväl stommen som fronterna.

Stella New Country

Lackad vit 
Med lådor eller luckor
Prisgrupp 3

Mondo New Country

Lackad vit 
Med lådor och luckor
Prisgrupp 3

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.