Bänkskivor

Bänkskivan i badrummet eller tvättstugan kräver känsla, stil och hållbarhet. Den är framträdande och tar upp en stor del av utrymmet, så material, färg och egenskaper spelar en viktig roll. Vårt sortiment av bänkskivor inkluderar den hållbara HI-MACS® -bänkskivan i stenkomposit, stilsäkra Polaris med sin ultramatta yta, samt snygga och prisvärda laminatskivor.

Polaris matta yta

Polaris mjuka och mustiga färg utstrålar en sofistikerad look och har en hög hållbarhet. Dess ultramatta yta är slät och upplevs sammetslen. Ytegenskaperna är övertygande: den tål repor och värme samt motstår fingeravtryck. Bänkskivan har en tjocklek på 17 mm och uppfyller M1-klassificeringskraven. Färgalternativ: vit, greige, ljusbrun, bark, grafit och svart.

Hållbara HI-MACS®

HI-MACS® är tillverkad av akrylbaserad stenkomposit. Perfekt för dig som gillar smäckra linjer i både badrum och tvättstuga. HI-MACS® är ett lättskött och hållbart material med en slitstark yta där skarvarna är så gott som osynliga. Bänkskivan tål fukt och suger inte åt sig fett eller smuts. Bänkskivan har en tjocklek på 12 mm. Färgalternativ: Alphine White, Andromeda, Pavia, Aurora Bisque, Aurora Umber och Sanremo.

Kvalitets-laminatskivor

En runtomkantad högkvalitativ laminatskiva som är slitstark och tål stötar och hårda slag överlag. Ytan är vattenresistent och bevarar sina högkvalitativa egenskaper även vid kraftigt slitage. Bänkskivan har en tjocklek på 30 mm. Färgalternativ: vit, ljus ek, ljus trä, ljus trä, alm, betong och svart sten.

Stilren kvalitet

Temal_närbild

En känsla av trä

Laminat lämpar sig väl för dagligt bruk och är ett prisvärt val av bänkskiva. I vårt sortiment finns olika färgalternativ samt ytor med trä-, sten- eller betongmönster. Laminat är lättskött och behovet av underhåll är mycket litet, eftersom ytan är hård och slät. Våra laminatskivor har en tjocklek på 30 mm. De har raka kanter och ändlisterna delar samma färg som bänkskivan. Alla våra bänkskivor levereras utan urtag för handfat.

Graciösa linjer

Ljust och praktiskt. HI-MACS® -bänkskivan i stenkomposit är perfekt för dig som föredrar nordisk design. Det är ett lättskött och hållbart material med en slitstark yta utan vassa skarvar. Bänkskivan tål fukt och suger inte åt sig fett eller smuts. Den runtomkantade HI-MACS®-bänkskivan har en tjocklek på 12 mm. Tack vare bänkskivans höga färgmättnad, resistans mot UV-strålning och sin väderbeständighet lämpar sig HI-MACS® även för utomhusbruk. Färgalternativ: vit, Black Pearl och Andromeda.

HI-MACS®-nyhet: Sanremo

Den svarta och stiliga Sanremo-färgen bland HI-MACS®-bänkskivorna lämpar sig både i badrummet och i tvättstugan. Den imponerar särskilt i sällskap av ett mattsvart handfat, där den eleganta ytan skapar en livfull prakt i badrummet.  

Ett hållbart val

Polaris-bänkskivan är tillverkad av ett mycket hållbart och sofistikerat material. Det är dessutom ett elegant material som är enkelt att hålla rent. Polaris yta har en skyddsfilm som stöter bort smuts och skyddar bänkskivan mot stötar, skråmor och fingeravtryck. Polaris-bänkskivan har en tjocklek på 17 mm. Färgalternativ: vit, greige, ljusbrun, bark, grafit och svart.

Bänkskivor

Polaris-bänkskiva

Temal_polaris

Vit 2904

Greige 2910

Ljusbrun 2906

Bark 2905

Grafit 2909

Svart 2902

HI-MACS® -bänkskiva

Alphine White S028

Temal_färg-Andromeda-T017-Himacs

Andromeda T017

Pavia M608

Aurora Bisque M612

Aurora Umber M614

Sanremo M605

Laminatbänkskiva

Temal_vit

Vit 401

Ljus ek 650

Temal_ljust-trä-laminat

Ljus trä 1949

Temal_färg-alm-1391-laminat

Alm 1391

Temal_färg-betong-1460-laminat

Betong 1460

Svart sten 1455

Våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har blivit tilldelade märkerna Nyckelflaggan och Design from Finland av Förbundet för Finländskt Arbete.