Bänkskivor

Bänkskivan i badrummet eller tvättstugan kräver känsla, stil och hållbarhet. Den är framträdande och tar upp en stor del av utrymmet, så dess material, färg och egenskaper spelar en viktig roll. Vårt sortiment av bänkskivor inkluderar den hållbara HI-MACS® -bänkskivan i stenkomposit, stilsäkra Polaris med sin ultramatta yta, samt snygga och prisvärda laminatskivor.

Polaris matta yta

Polaris mjuka och mustiga färg utstrålar en sofistikerad look och har en hög hållbarhet. Dess ultramatta yta är slät och upplevs sammetslen. Ytegenskaperna är övertygande: den tål repor och värme samt motstår fingeravtryck. Bänkskivan har en tjocklek på 17 mm och uppfyller M1-klassificeringskraven. Färgalternativ: vit, greige, ljusgrå, sahara, grafit och svart.

Hållbara HI-MACS®

HI-MACS® är tillverkad av akrylbaserad stenkomposit. Perfekt för dig som gillar smäckra linjer i både badrum och tvättstuga. HI-MACS® är ett lättskött och hållbart material med en slitstark yta där skarvarna är så gott som osynliga. Bänkskivan tål fukt och suger inte åt sig fett eller smuts. Bänkskivan har en tjocklek på 12 mm. Färgalternativ: vit, svarta Black Pearl och Andromeda.

Slitstarka laminatskivor

En runtomkantad högkvalitativ laminatskiva som är slitstark och tål stötar och hårda slag överlag. Ytan är vattenresistent och bevarar sina högkvalitativa egenskaper även vid kraftigt slitage. Bänkskivan har en tjocklek på 30 mm. Färgalternativ: vit, grått trä, ljust trä, ljus ek, alm, betong och svart.

BÄNKSKIVOR

Polaris-bänkskiva

Vit

Greige

Ljusgrå

Sahara

Grafit

Svart

HIMACS® -bänkskiva

Vit

Black Pearl

Andromeda

Runtomkantad laminatbänkskiva

Vit

Ljus ek

Alm

Ljus trä

Grått trä

Betong

STILREN KVALITET

Smäckra linjer

Ljust och praktiskt. HI-MACS® -bänkskivan i stenkomposit är perfekt för dig som gillar nordisk design. Det är ett lättskött och hållbart material med en slitstark yta utan vassa skarvar. Bänkskivan tål fukt och suger inte åt sig fett eller smuts. Den runtomkantade HI-MACS®-bänkskivan har en tjocklek på 12 mm. Tack vare bänkskivans höga färgmättnad, resistans mot UV-strålning och sin väderbeständighet lämpar sig HI-MACS även för utomhusbruk. Färgalternativ: vit, svart Black Pearl och Andromeda.

Stilsäkra Polaris

Polaris-bänkskivan är tillverkad av ett mycket hållbart och sofistikerat material. Det är dessutom ett elegant material som är enkelt att hålla rent. Polaris yta har en skyddsfilm som stöter bort smuts och skyddar bänkskivan mot stötar, skråmor och fingeravtryck. Polaris-bänkskivan har en tjocklek på 17 mm. Färgalternativ: vit, sahara, grafit, svart, ljusgrå och greige.

En känsla av trä

Laminat lämpar sig väl för dagligt bruk och är ett prisvärt val av bänkskiva. I vårt sortiment finns olika färgalternativ samt ytor med trä-, sten- eller betongmönster. Laminat är lättskött och behovet av underhåll är mycket litet, eftersom ytan är hård och slät. Våra laminatskivor har en tjocklek på 30 mm. De har raka kanter och ändlisterna delar samma färg som bänkskivan. Vi levererar alla bänkskivor utan urtag för handfatet.

Elegant färgnyhet:
Black Pearl

Den mörka och eleganta färgen Black Pearl på HI-MACS® -bänkskivan lämpar sig både för badrummet och tvättstugan. Särskilt väl gör den sig tillsammans med våra färggranna handfat. Dess vackra lyster ger badrummet ett lyft.

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland – möbler i Nakkila och emaljerade tvättställ och handfat i Järvenpää. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och vi tillverkar även produkter av material godkända för Svanenmärkt byggande.