Speglarna Plain, Classic och Modula

Ett badrum behöver oftast en spegel, med eller utan ett förvaringsskåp. Välj en lämplig bredd på din spegel, från 40–90 cm med 5 cm intervall eller 90–120 cm med 10 cm intervall. Vi har tre rektangulära spegelmodeller i vårt sortiment: Plain, Classic och Modula. LED-ramper samt separat LED-belysning uppfyller kraven för skyddsklass IP44. De är dessutom CE- och FI-märkta. Våra produkter har Nyckelflaggan och Design from Finland-märkena tilldelade av Förbundet för Finländskt Arbete. 

Plain-spegel

Plain är en praktfull planspegel för hela familjen. Den är högre än våra speglar i standardstorlek (höjd 85 cm) och har 4 cm i tjocklek. Plain-planspegeln fungerar bra både ensam eller i en spegelgrupp. Spegeln kan måttanpassas i valfri bredd i storlekarna 40-90 cm med 5 cm intervall och i bredderna 90–120 cm med 10 cm intervall. 

Classic-spegel

Classic-spegeln har en LED-ramp som avger ett lagom rent 4 000K-ljus som är lämpligt för badrum. Spegeln är försedd med justerbara beslag samt ett enkelt eluttag. Finns tillgänglig i sex standardfärger. Classic kan måttanpassas med 5 cm intervall i storlekarna 40–90 cm samt med 10 cm intervall i måtten 90–120 cm. 

Modula-spegel

Den retro-moderna Modula-spegeln med rundade hörn är en del av den finska formgivaren Antti Nurmesniemis minimalistiska verk och är en del av möbelserien Modula. Den robusta stålstommen är pulverlackerad i svart effekfärg. Bredd: 60 cm och höjd 85 cm. 

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Alla speglar och spegelskåp tillverkas i Finland. De har kvalitetsmärkningarna Nyckelflaggan och Design from Finland tilldelat av Förbundet för Finländskt Arbete. De är certifierade av SGS Fimko (FI och CE) och uppfyller kraven för skyddsklass IP44.