Softlight-spegelskåp

Spegelskåp med trippla LED-belysningskällor

Softlight-spegelskåp

Softlight-spegelskåp har trippla belysningskällor; indirekt belysning via taket, en direkt, skuggfri belysning mot ansiktet samt LED-tvättställsbelysning. Spegelskåpet kommer med glashyllor, dubbelsidiga spegeldörrar med dolda gångjärn samt ett dubbelt eluttag. Softlight-spegelskåp har en vit ljusramp som standard, men finns i svart utförande som tillval. Bredderna 40-90 cm måttanpassas varje 5 cm och bredderna 90-120 cm varje 10 cm.

Spegelskåp med tre ljuskällor

Spegelskåpet Softlight är ett riktigt ljusunderverk. Det indirekta ljuset via taket avger ett behagligt ljus i rummet. Ett skuggfritt, färglöst LED-ljus från ljusrampen reflekterar ansiktet, medan en LED-profilbelysning längst ner på spegelskåpet lyser upp tvättställ. Softlight-spegelskåp har tillräckligt med ljusstyrka för att agera ensam ljuskälla i badrummet. Redan i en bredd på endast 60 cm lyser den ensam upp ett badrum på 6-8 m2.

Dubbelt eluttag

Inuti Softlight-spegelskåp finns ett dubbelt eluttag som kan placeras på höger eller vänster sida, beroende på användning. De dolda gångjärnen med dämpning öppnas och stängs både smidigt och bekvämt. En jordfelsbrytare finns som tillval.

Nyhet; dimmer som tillval!

Som tillval till Softlight- och Highlight-spegelskåpet finns nu en trådlös väggbrytare som fungerar både som strömbrytare och dimmer. Anpassa badrumsbelysningen enligt dygnets behov. 

Tillverkad i Finland

Speglar och spegelskåp tillverkas i vår fabrik i Nakkila, västra Finland. Beroende på färgval, utgörs materialet av antingen fuktbeständig målad MDF-fiberskiva eller av melaminbelagd möbelskiva med trämönster. Spegelskåpen är certifierade av SGS Fimko (FI och CE), uppfyller kraven för skyddsklass IP44 och har kvalitetsmärkena Nyckelflaggan och Design from Finland, som utfärdas av Förbundet för Finländskt Arbete.

Softlight-spegelskåp

 • ljusramp i vitt som standard, svart som tillval
 • LED-lysrör i rampen
 • LED-strip tvättställsbelysning
 • dubbelsidiga spegeldörrar
 • glashyllor
 • dolda gångjärn med dämpning
 • förstorande sminkspegel finns som tillval
 • dubbelt eluttag med valfri placering hö/vä
 • FI-certifierad
 • CE-godkänd
 • skyddsklass IP44

Färger

Lackad vit
Prisgrupp 1

 

Svart trä
Prisgrupp 1

Ljus ek
Prisgrupp 1

Högblank vit
Prisgrupp 2

Velvet greige 2910
Prisgrupp 3

Velvet svart 2902
Prisgrupp 3

Med en dörr
Höjd 71,5 cm

Bredd 40,5-60,5 cm

Med två dörrar
Höjd 71,5 cm

Bredd 50,5-100,5 cm

Med tre dörrar
Höjd 71,5 cm

Bredd 110,5-120,5 cm

Alla speglar och spegelskåp tillverkas i Finland. De har kvalitetsmärkningarna Nyckelflaggan och Design from Finland tilldelat av Förbundet för Finländskt Arbete. De är certifierade av SGS Fimko (FI och CE) och uppfyller kraven för skyddsklass IP44.