Temal ny avtalsleverantör till Happy Homes

Temal har tecknat ett tvåårigt samarbetsavtal med färg- och interiörkedjan Happy Homes. Avtalet innebär att det finlandssvenska familjeföretaget Temal fr.o.m 1 januari 2017 kommer marknadsföra sina möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring i samverkan med Happy Homes i Sverige.

-Temal är ett genuint företag med ett brett sortiment av kvalitativa möbler som kompletterar våra Happy Homes-butikers befintliga utbud inom produktsegment som vi kan bli starkare på, menar Stefan Aronsson, vd på Happy Homes Sverige AB.

Temal lanserar i början av 2017 ett nytt produktsortiment som företagets skandinavienchef Niklas Estlander tror kommer tilltala Happy Homes kunder.

– Ja, det tror jag. Precis som Happy Homes vänder vi oss också såväl till konsument- som proffskunder och har ett brett sortiment både för nyproduktion och för renoveringar. Och vi ger dessutom nu Happy Homes butiker möjligheten att erbjuda sina kunder möbler i helt unika mått, som kan anpassas efter kundens specifika krav på design och funktion. Vi ser verkligen fram emot att utveckla vårt samarbete med Happy Homes, konstaterar Niklas Estlander.

Temal är ett finlandssvenskt familjeföretag som i egna fabriker i Finland tillverkar möbler för badrum, tvättstuga, kök och förvaring. Möblerna kan fås skräddarsydda i unika bredd- och djupmått med 5 centimeters intervaller och levereras färdigmonterade med tio års kvalitetsgaranti. Läs mer på www.temal.se.

Happy Homes är Sveriges äldsta färghandelskedja med runt 100 butiker runt om i landet, alla med lokala rötter. Handlarna har bred kunskap inom färg, tapeter och golv efter många år i butik, ibland i flera generationer. Det gör att man kan prata om ditt hemmaprojekt på ditt språk. Det gör Happy Homes också till den genuina och jordnära färghandelskedja som alla dess butiker brinner för att samverka inom. Läs mer på www.happyhomes.se.