Spegelskåpen Highlight, Softlight, Choice & Optimal

Temal har marknadens bredaste sortiment av spegelskåp, speglar och LED-ramper som kan måttanpassas med 5 cm intervall. Våra spegelskåp har LED-belysning och all elektronik är inbyggd i spegelskåpet. Allra viktigast – och bästa med våra spegelskåp är säkerheten: Temals spegelskåp, LED-ramper och LED-belysning är certifierad av SGS-FIMKO (FI) och uppfyller kraven för säkerhetsklass IP44. Vi tillverkar alla våra spegelskåp i Finland.

Highlight-spegelskåp

Stilrena Highlight-spegelskåp har en smidig övre LED-ramp som belyser hela speglingsområdet. Nertill finns ett LED-ljusrör som belyser tvättstället. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Softlight-spegelskåp

Softlight-spegelskåp har tre ljuskällor: ett övre indirekt ljus via spegelskåpets toppdel, en LED-ramp upptill som belyser ansiktet, dessutom en nedre LED-ramp som belyser tvättstället. Den övre rampen är vit som standard, svart som tillval. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Choice-spegelskåp

Choice är ett stilrent spegelskåp utan handtag. LED-belysningen i spegelskåpets nedre ramp lämnar ett jämnt ljus över tvättstället. Skåpet kan även kombineras med exempelvis Lumin- eller PAZ-belysning. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Optimal-spegelskåp

Optimal-spegelskåpet är ett klassiskt basspegelskåp. Den övre rampen har en praktisk LED-lysrörbelysning som avger ett optimalt ljus över ansiktet samt ett indirekt ljus över rummet. Mått: 40–60 cm med en lucka, samt i 50-90 cm med två luckor – däremellan kan bredden måttanpassas varje 5 cm.  

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Alla speglar och spegelskåp tillverkas i Finland. De har kvalitetsmärkningarna Nyckelflaggan och Design from Finland tilldelat av Förbundet för Finländskt Arbete. De är certifierade av SGS Fimko (FI och CE) och uppfyller kraven för skyddsklass IP44.

Webbsidan uppdateras p.g.a. ofullständig produktinfo. Vi beklagar!