Spegelskåpen Highlight, Ecolight, Choice, Optimal och Basic

Temal har marknadens bredaste sortiment av spegelskåp, speglar och LED-ramper som kan måttanpassas med 5 cm intervall. Våra spegelskåp har LED-belysning där elektroniken är inbyggd i spegelskåpet. Allra viktigast – och bästa med våra spegelskåp är säkerheten: Temals spegelskåp, LED-ramper och LED-belysning är certifierad av SGS-FIMKO (FI) och uppfyller kraven för säkerhetsklass IP44. Vi tillverkar alla våra spegelskåp i Finland.

Highlight-spegelskåp

Stilrena Highlight har en slank övre LED-ramp som lämnar belysning över hela spegelområdet samt en LED-belysning nertill som lyser upp tvättstället. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Ecolight-spegelskåp

Ecolight har tre ljuskällor: ett övre indirekt ljus via spegelskåpets toppdel som lyser upp hela badrummet samt en LED-ramp upptill som belyser ansiktet. Dessutom har spegelskåpet en nedre LED-ramp som lyser upp tvättstället. Den övre rampen är vit men kan som tillval även beställas i svart. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Choice-spegelskåp

Choice är ett stilrent spegelskåp utan handtag. LED-belysningen i spegelskåpets nedre ramp kastar ett jämnt ljus över tvättstället. Skåpet kan även kombineras med exempelvis Lumin- eller PAZ-LED-belysning. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Optimal-spegelskåp

Spegelskåpet Optimal har som namnet antyder en optimal balans mellan pris, kvalitet och stil. Den övre rampen har en praktisk LED-lysrörbelysning som ger ett optimalt ljus över ansiktet samt ett indirekt ljus över rummet. Bredderna på skåpet finns i 40–60 cm med en dörr, samt i 60-90 cm med två dörrar – däremellan kan bredden måttanpassas var femte cm.  

Basic-spegelskåp

Basic-spegelskåp är ett traditionellt spegelskåp med synliga gångjärn. Dess ramp med LED-spotlights belyser ansiktet. Bredderna finns i måtten 45, 50, 55, 60, 70, 80 och 90 cm, samt med djupmått upp till 25 cm.

Färger

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Lackad grafitgrå 11
Prisgrupp 1

Ljus ek E2 
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Alla speglar och spegelskåp tillverkas i Finland. De är certifierade av SGS Fimko (FI- och CE-) och fyller kraven för skyddsklass IP44. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och produkterna tillverkas av material godkända för Svanenmärkt byggande.