Hållbart

Emaljen är Temals hjärta och hemligheten bakom vår måttfrihet. Emalj är glaserat stål. Genom att bearbeta stålet tillverkar vi tvättställ med 5 cm intervall i både bredd och djup. Porslin och stål har samma glaserade yta, men stålet kan böjas i tunnare former än porslin. Därför kan vi individualisera våra funktionella och hållbara tvättställ i både bredd och djup med 5 cm intervall.

Emaljens framgång bygger främst på dess hållbarhet, där stålets hårdhet kombineras med glasets kemiska hållbarhet. På Mohs skala kommer emaljens hårdhet genast efter diamanters. De komponenter som ingår i emaljen innehåller inga giftiga ämnen vilket gör produktionen miljövänlig. Emaljen är hygienisk och har en bakterieavstötande yta. Emaljen är även smutsavstötande och lätt att rengöra tack vare den porfria släta ytan.

Emaljerade handfat och tvättställ är en optimal lösning badrummet. De tål stänk och slitage och står sig starka från tvätt till tvätt.
Försäkra dig om att handfatet och underskåpet är kompatibla. Kontakta vår kundtjänst eller checka www.temal.se/kompabilitetstabell.

Love.

Love-handfatet är ett smäckert konstverk i emalj. Handfatet har en delikat form, men dess yta är av hård och hållbar emalj. Love är lätt och enkel montera på bänkskivan. Monteringsanvisningar medföljer.
Färg: vit. Diameter 45 cm, djup 7,5 cm. Till handfatet hör en klämring i krom.
Med alla våra handfat medföljer vattenlås och pop-up-bottenventil.

Relax.

Relax är ett handfat med höga kanter. Dess eleganta form påminner om ett modernt serveringsfat med perfekt måttanpassning för en ljuvlig morgontvätt med två handnävar vatten. Relax har en yta av emalj, som gör den underhållsfri och bakterieavstötande. Monteringsanvisningar medföljer.
Färg: vit. Diameter 33,5 cm, djup 11,5 cm. Till handfatet hör en klämring i krom.

Loop.

Loop är badrummets mittpunkt. Dess smäckra, höga kanter och runda form gör det till ett designverk. Den gracila formen i kombination med den slag- och reptåliga emaljytan  garanterar Loops eleganta funktionalitet. Lyxiga färgalternativ borgar för individuell stil i badrummet. Monteras på bänkskivan. Se monteringsanvisningar.

Färgalternativ: vit, svart, guld/vit och dark iron/vit.
Diameter 35 cm, djup 11 cm.

Inbyggnadstvättställ Rund.

 Tvättställ för inbyggnad i bänkskiva eller badrumsmöbel. Tvättstället är tillverkat i formpressat emaljerad stål – fördelen mot det traditionella porslinet är flera. Emaljerad stål kan formas till snävare radier vilket ger estetiska fördelar, emaljerad stål är mer hållbart och enklare att rengöra än porslin och är mycket reptåligt. Den runda formen är kompakt och funktionell och lämpar sig särskilt väl för små rum, eftersom bassängens yttre diameter som minst endast är 35 cm. Se monteringsanvisningar.

Färgalternativ vit och svart, specialfärger på beställning. Åtta olika storlekar: stor och liten, halvrund eller med formad överkant.
Ytterkantens diameter stor 40 cm eller liten 35 cm, djup stor 14 cm eller 15 cm, liten 12,5 cm eller 14 cm.

Tvättställ för tvättmaskin.

Räddaren i små badrum! Ett praktiskt tvättställ som kan monters ovanpå tvättmaskinen kan vara den enda lösningen för verkligen små badrum. Trots att tvättstället har en kompakt form har den gott om avställningsyta. Välj mellan två olika bassängformer: elliptiska Trend-bassängen eller rektangulära Stella-bassängen. I båda varianterna finns en rejäl tilltagen bassäng, en bakterieavstötande yta som är lätt att hålla ren samt som standard öppning för blandare samt vattenlås, pop-up-bottenventil och överloppsutrustning.

Färg: vit. Bredd 56 cm, djup 56 cm.