NYHETER 2020

Sammetslena Velvet-färger & funktionella inbyggnadstvättställ Usko, Toivo, Into, Helmi och Lempi i jubileumsårets färger.

Ladda vår nya katalog

Färggranna nyheter

År 2020 firar Temal 100-årsjubileum och lanserar spännande nyheter för badrum och tvättstuga. Vårt sortiment omfattar bland annat färggranna tvättställ, nya sammetslena Velvet-färger, skandinaviskt minimalistiska MiNi-möbeln samt handtag och bottenventiler i nya färger. Vårt koncept är fortfarande marknadens bredaste med möbler som växer med 5 cm intervall i både bredd och djup.

Inspirerande inbyggnadstvättställ

Jubileumsåret till ära återlanserar vi våra sympatiska inbyggnadstvättställ. För att hedra våra 100-åriga rötter gav vi dem nostalgiska finska namn med stark symbolik: Usko – Tro. Toivo – Hopp. Into – Passion. Helmi – Pärla. Lempi – Kärlek.
Du får dem förstås i alldeles nya jubileumsfärger. För färg och fest hör ihop. Jubileumsfärgerna röstades fram av besökarna på Finlands största möbel- och designmässa Habitare 2019: mattsvart, rosa och metalliska dark iron metal.

Litet är vackert

Inbyggnadstvättstället är lätt att montera och lämpar sig väl i små rum. Bassängformen är antingen rund eller ellipsformad, i modeller med kant finns blandarhål och i modeller som sänks direkt ner i bänkskivan placeras blandaren direkt i bänkskivan.

Sammetslen hållbarhet

Velvet tillför tre nya, eleganta ultramatta och sammetslena färger till Temals sortiment: ultramatt ljusgrå, ultramatt greige och ultramatt svart. Velvets ultramatta yta kommer väl till pass i fronter och luckor, eftersom ytan är förstärkt mot repor och fingeravtryck. Dessutom har Velvet utmärkta antibakteriella egenskaper. Velvet är tillgänglig för alla möbler.

Svart, vitt och metall

100-årsjubileet till ära har vi ett nytt utbud av fantastiska handtag. Det klassiska trådhandtaget finns nu även i svart, vitt, krom och mässing. Även knoppen finns i nya färger: vitt, svart, mässing, krom, rostfritt stål och borstad mässing. Säkra stilen med botten-och bräddavloppsventil i svart eller vitt. Dessutom finns bottenventilen i guld och brons och bräddavloppsventilen i krom.

Svart lådavdelare

Lådavdelare till underskåpet finns nu förutom i vitt även i svart. Den svarta färgen är vår ultramatta Velvet-färg.

MiNi – skandinavisk minimalism

Modulas lillasyster MiNi är särskilt framtagen för mindre badrum. Bredden är precis rätt 62,5 cm och djupet är perfekta 40 cm. Som namnet antyder är MiNi både minimalistisk och kompakt, men har trots detta både avställningsyta och plats för förvaring.

Universal = allas vän

Vårt 5 cm-koncept breddas nu ytterligare och ger dig ännu fler möjligheter att botanisera och kombinera!

I Design-serien ingår nu  Universal-underskåpet med två lådor. DESiGN Universal-underdelen går att kombinera med alla tillverkares handfat och bänkskivor. Detta ger dig friheten att komplettera med Temals spegelskåp och högskåp i exakt samma färg – och måttanpassa badrummet med 5 cm intervall!
Design Universal finns i alla Temals standardfärger samt med två olika Country-fronter. Och som grädde på moset i våra nya ultramatta Velvet-färger: svart, greige och ljusgrått. Finns i ett begränsat antal storlekar: bredderna 60, 70, 80 och 90 cm samt djupen 38, 43 och 48 cm.