Inbyggnadstvättställen Usko, Toivo, Into, Helmi och Lempi i vår jubileumskollektion

Inbyggnadstvättställ i jubileumsfärger

Vi har återlanserat de sympatiska inbyggnadstvättställen i fantastiskt fina färger i vår jubileumskollektion. För att hedra våra 100-åriga rötter gav vi dem nostalgiska finska namn: Usko – Tro. Toivo – Hopp. Into – Passion. Helmi – Pärla. Lempi – Kärlek. De festliga jubileumsfärgerna mattsvart, rosa och metalliska dark iron metal röstades fram av besökarna i en tävling på Finlands största möbel- och designmässa Habitare på hösten 2019.

Inbyggnadstvättställ

Inbyggnadstvättstället är lätt att montera och sänks direkt ner i bänkskivan. På grund av sin storlek lämpar det sig särskilt väl i små rum. Bassängformen är antingen rund eller ellipsformad. I modeller med kant finns blandarhål, och i de övriga modellerna placeras blandaren direkt i bänkskivan. Den emaljerade bassängen är hållbar och lätt att hålla ren. Perfekt för ditt grovkök eller badrum.

Into – Passion.

Into är den diskreta charmören i vår jubileumskollektion. Into-bassängen är som gjord för små grovkök. Smälter in i sin omgivning och ger dig gott om avställningsyta. Denna modell är den djupaste av våra inbyggnadstvättställ. Lämpar sig väl för mindre handtvätt och kan placeras intill tvättmaskinen för att komplettera ditt grovkök. Färdigt blandarhål i mitten.

Usko – Tro.

Usko-bassängen är den pålitliga trotjänaren i ditt badrum eller grovkök. Tar inte alltför mycket plats och smälter in diskret i bänkskivan. Ger dig ändå gott om utrymme för tvätt och är bekväm att använda. Bassängformen följer dina händers naturliga tvättposition. Tillräckligt djup för både tvätt och städning. Färdigt blandarhål i mitten gör det enklare att hålla bänkskivan ren.

Toivo – Hopp.

Toivo är den rätta bassängen för små rum. Trots storleken får du maximalt med plats för tvätt på grund av dess smarta design. Bassängformen är likadan som i modellen Usko, men till utseendet är den kantigare. Toivo-bassängen finns i två storlekar. Den mindre av dem är faktiskt minst i hela vår kollektion. Bredden är bara 39 cm och djupet 30 cm. Färdigt blandarhål till vänster.

Lempi – Kärlek.

Lempi-bassängen är vår klassiker. En symmetrisk och rund skönhet. Hög kant som ger bassängen en fin inramning och förhindrar stänk. De vackert framträdande kanterna gör bassängen till rummets mittpunkt. Lempi-bassängen går väl ihop med såväl höga som normalstora blandare i badrummet. Kärlek finns i många former och Lempi hittar du i två storlekar, liten och stor. Den stora bassängens ytterdiameter ø 40 cm, den lilla bassängens ø 35 cm, kantens höjd 5,5 cm på bägge två.

Helmi – Pärla.

Helmi-bassängen är som den ena halvan av en pärla. Kompakt storlek som lämpar sig väl för såväl badrum som grovkök. Denna bassäng är annorlunda än storasystern Lempi, eftersom kanten är lägre, vilket gör den diskret och nedtonad. Helmi-bassängen finns i två storlekar. Den stora bassängens ytterdiameter ø 40 cm, den lilla bassängens ø 35 cm.

Ton i ton

Även inbyggnadstvättställ kan gå ton i ton. Byt bara ut botten- och bräddavloppsventilen som levereras som standard mot en annan färg. Välj kombinationen svart eller vitt som matchande färger för att antingen framhäva eller tona ner bassängens egenskaper. I vår jubileumskollektion finns även metallfärger med bottenventilen i guld och brons och bräddavloppsventilen i krom.