Jeanette Smårs utnämnd till Country Manager på Temal

Jeanette Smårs utnämnd till Country Manager på Temal

Vi på Temal är stolta över att kunna meddela att Jeanette Smårs har tillträtt befattningen som Country Manager för att leda och utveckla vår verksamhet i Sverige. Med sin breda erfarenhet inom branschen, inklusive chefspositioner inom konsumentförsäljning på Geberit och som country manager på Grohe, är Jeanette Smårs den perfekta kaptenen att leda oss in i en framgångsrik framtid på den svenska marknaden.

Nina Zischka, Temals VD och ägare, delar sin entusiasm över utnämningen och berättar: “Vi ser fram emot att under Jeanettes fasta ledning introducera våra flexibla mått i kombination med finsk form och funktion. Särskilt stolta är vi över våra hållbara värden och unika emaljerade handfat.”

“Är så glad att jag fått uppdraget att ta tag från början och bygga upp ett äkta varumärke inom denna härliga VVS-bransch i Sverige. Vi på Temal kommer att erbjuda innovativa lösningar. Återvinningsbart, lång besparande livslängd som bidrar till hållbarhet och ekologiska lösningar för rena ytor. Allt detta står Temal för”, konstaterar Jeanette Smårs.

Med Jeanette som ny Country Manager och Temals starka fokus på hållbarhet och innovation är bolaget redo att erbjuda enastående lösningar för badrummet som kombinerar stil, funktionalitet och miljömedvetenhet. ”Det är en spännande tid för oss på Temal, och vi ser fram emot att göra vårt avtryck på den svenska marknaden och erbjuda en ny dimension av design och kvalitet”, avslutar Jeanette och Nina.

Jeanette-Smårs->Temal-SE

För ytterligare information kontakta gärna

Country Manager Jeanette Smårs
jeanette.smars(a)temal.se
tfn +46 729 814016

VD Nina Zischka
nina.zischka(a)temal.fi
tfn +358 40 5454852