HIGHLIGHT-SPEGELSKÅP

En klassisk skönhet

Highlight-spegelskåpets övre ramp är försedd med LED-belysning som lyser upp spegeln samt en nedre ramp som är försedd med LED-tvättställsbelysning. Bakom spegelskåpets dörrar döljer sig justerbara hyllor av glas och gott om förvaringsplats. Mått: 40–90 cm med 5 cm intervall och 90–120 cm med 10 cm intervall.

Eleganta linjer

Eleganta Highlight är ett minimalistiskt och stilrent spegelskåp som passar olika sorters stilval på badrummet. Det nätta formspråket är vackert i all sin enkelhet men kompletteras även bra med färg eller trämotiv. Spegelskåpets smala LED-ramp har en modern form och sprider ljus åt den som vill spegla sig, samtidigt som den nedre LED-rampen sprider ljus över tvättstället.

Vår belysning

Alla våra spegelskåp är tillverkade av oss och har som standard 4 000 K i LED-belysningen vilket sprider ett lämpligt rent ljus över badrummet. Belysningen kan även bytas ut till 3000 K i de spegelskåp som har breddmåtten 40-80 cm.   

Spegel, spegel på väggen där

Våra speglar och spegelskåp tillverkas vid vår fabrik i Nakkila av fuktbeständiga och målade MDF- eller laminatskivor, med eller utan trämotiv. Våra spegelskåp har alltid dubbelsidiga spegeldörrar, justerbara glashyllor och dubbelt eluttag som du kan välja mellan att placera på höger eller vänster sida inuti skåpet.

Hyllor av glas

Bakom spegelskåpets dörrar döljer sig justerbara hyllor av glas och gott om förvaringsplats. Glashyllorna är 6 mm tjocka och vilar på robusta  metallhyllbärare.

PRODUKTBESKRIVNING

  • DUBBELSIDIGA SPEGELDÖRRAR
  • JUSERBARA GLASHYLLOR
  • DOLDA GÅNGJÄRN OCH FÖRSEDD MED SOFT CLOSE
  • FÖRSTORANDE SMINKSPEGEL
  • DUBBELT ELUTTAG MED VALBAR PLACERING
  • FI-CERTIFIERAD
  • CE-GODKÄND
  • SKYDDSKLASS IP44
  • LÄMNAS MED 10 ÅRS KVALITETSGARANTI
  • LEVERERAS MONTERAD

MED EN DÖRR

Bredd 40–60 cm, höjd 68 cm,
djup 16 / 25 cm

MED TVÅ DÖRRAR

Bredd 50–100 cm, höjd 68 cm,
djup 16 / 25 cm

MED TRE DÖRRAR

Bredd 110 och 120 cm, höjd 68 cm, 
djup 16 / 25 cm

FÄRGER

Lackad vit 01
Prisgrupp 1

Lackad grafitgrå 11
Prisgrupp 1

Ljus ek E2
Prisgrupp 1

Svart trä B2
Prisgrupp 1

Högblank vit GA1
Prisgrupp 2

Ultramatt greige 2910
Prisgrupp 3

Ultramatt ljusgrå 2903
Prisgrupp 3

Ultramatt svart 2902
Prisgrupp 3

Alla speglar och spegelskåp tillverkas i Finland. De är certifierade av SGS Fimko (FI- och CE-) och fyller kraven för skyddsklass IP44. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och produkterna tillverkas av material godkända för Svanenmärkt byggande.