FRISTÅENDE HANDFAT

Våra fristående handfat i emalj är enkla att montera ovanpå en bänkskiva eller ett underskåp. Love- och Aatos-handfaten finns i vitt och grått medan Relax- och Loop-handfaten finns i flera olika färger.

Elegant och slitstark

Fristående emaljerade handfat är enkla att montera ovanpå en bänkskiva eller ett underskåp. Trots sin smärta utformning är det emaljerade handfatet tillverkat av slitstarkt stål, med en motståndskraftig, hygiensk yta som är enkel att hålla ren. Det elegant rundade handfatet är en kompakt lösning för ett mindre badrum och lämnar plats för avställningsyta runt omkring. 

Handfat i fokus

Emalj är glaserat stål. Till skillnad från porslin kan stål bearbetas till tunna former, vilket gör det möjligt för oss att tillverka snygga och hållbara handfat med individuell design. Våra eleganta handfat Loop, Love och Relax monteras ovanpå bänkskivan, skåpet eller lådhyllan. Ett vackert handfat blir en iögonfallande och praktisk mittpunkt i ditt badrum.

Aatos

Under Aatos-handfatets smäckra form döljer sig en stark stålstomme, skyddad av en hållbar och hygienisk emaljering. Den ovala formen på handfatet påminner om ett famntag, vilket borgar för en trygg tvättstund utan vattenstänk. Finns i vitt och grått.

Loop-handfat

Loop-handfatet är badrummets stolta skönhet. Med sina tunna och höga kanter samt rundade form påminner det om ett klassiskt vackert tvättfat. De sköra formerna i kombination med den hållbara och slitstarka emaljerade ytan gör Loop-handfatet både stiligt och funktionellt. För den som vill satsa på något pråligt är handfatets flotta metallfärger något alldeles speciellt. Handfatet finns i flera olika färgval, bland annat i vitt, svart, rosa, guld/vitt samt gunmetal/vitt.

Love-handfat

Love-handfatet har en lägre form som bereder gott om tvättutrymme samtidigt som den skyddar mot vattenstänk. Modellen är elegant inbjudande och perfekt då du vill lägga en individuell touch till badrummets inredning. Temals snygga Love-handfat kan kombineras med Design-serien. Ett handfat som monteras på bänkskivan kräver eventuellt lite mer utrymme, kolla därför alltid vår kompatibilitetstabell om vilka handfat som går ihop med vilka badrumsmöbler. Love-handfatet har en diameter om 45 cm.

Relax-handfat

Det vackert designade Relax-handfatet bär formen av en skål som både är hållbart och slitstarkt samt har en lämplig höjd för handtvätt. Med en diameter om endast 33,5 cm är handfatet lämpligt för små utrymmen. Relax monteras ovanpå en krombeklädd ring som ger höjd. Finns i vitt samt 100-års jubileumsfärgerna rosa, svart, matt svart och gunmetal.

FÄRGER

Loop-handfat

Vit

Svart

Mattsvart / vit

Gunmetal / vit

Guld / vit

Rosa / vit

Grå

Grå / vit

FÄRGER

Aatos-handfat

Vit

Grå

FÄRGER

Love-handfat

Vit

Grå

FÄRGER

Relax-handfat

Vit

Grå

Svart

Mattsvart

Gunmetal

Rosa

Alla våra badrumsmöbler tillverkas i Finland, möblerna i Nakkila och emaljerade tvättställ samt handfat i Järvenpää. De har Nyckelflaggan och Design from Finland-märkena som tilldelats av Finlands arbetsförbund