BASIC-SPEGELSKÅPEN

Basicgood spegelskåpen (SARA!)

Basic spegelskåp är ett traditionellt spegelskåp med gångjärn. Rampen med LED-lysrörsbelysningen lyser upp användarens ansikte. Bakom de dubbelsidiga, helt öppnande spegeldörrarna finns justerbara glashyllor och ett eluttag samt en förstoringsspegel. Mått i bredderna 45, 50, 55, 60, 70, 80 och 90 cm, djup upp till 25 cm.

Alltid vit

Du kan välja Basic-spegelskåp med två eller tre dörrar. LED-ramp, övre- och undre plan samt sidor på spegelskåpet är gjorda av fuktavvisande melaminskivor. Basic spegelskåp är alltid vitt.

Handtag och ljus

Ljussockeln på Basic-spegeln har ett metallhandtag och integrerade LED-spottar, som skapar rent 4000 K-ljus som är lämpligt för badrummet. Alla speglar och spegelskåp vi tillverkar har FI- och CE-märkning och deras skyddsklass är IP44.

PRODUKTBESKRIVNING

SPEGELSKÅP MED DUBBELT ELUTTAG I MITTEN

RAMJUSTERBARA MONTERINGAR = RUNGOSSA SÄÄDETTÄVÄT KIINNITYSHELAT?

DUBBELSIDIGT SPEGELDÖRRAR SOM ÖPPNAS FULLT UT

SYNLIGA GÅNGJÄRN I SPEGELDÖRRAR

SKYDDSKLASS IP44

FI-CERTIFIERAD

CE-GODKÄNT

10 ÅRS GARANTI

LEVERERAS MONTERAD

TVÅ DÖRRAR

Djup 40, 45 och 50 cm
Bredder 57,5-102,5 cm 

TRE DÖRRAR

Bredd 80 och 90 cm, höjd 68 cm, djup 14,5 cm. Dubbeldörrar till vänster

TRE DÖRRAR

Bredd 80 och 90 cm, höjd 68 cm, djup 14,5 cm. Dubbeldörrar till höger

Alla speglar och spegelskåp tillverkas i Finland. De är certifierade av SGS Fimko (FI- och CE-) och fyller kraven för skyddsklass IP44. Temal har blivit tilldelad Design from Finland-märket och produkterna tillverkas av material godkända för Svanenmärkt byggande.